Dell S2422HG monitör İncelemesi

Kas bence hocam. Ölü piksele iyice bak dibinden.
Baktım da çok zamanım yok gidip gelmesini bekleyecek. Monitörün daha akıcı olması için bir ayar biliyor musunuz?
MPRT modu en akıcı olan mod. Ama kesinlikle 140+ FPS üstünde kullanın.
Ne gibi bir fark sağlıyor FPS moduna göre ve eksi bir yanı var mı hocam?
MPRT modu en akıcı olan mod. Ama kesinlikle 140+ FPS üstünde kullanın.
Bu moda nasıl geçeceğimi bulamadım.
Super fast yerine MPRT geçtim şimdi, ne gibi fark olacak merak ediyorum. Görüntü vs. bozulmaz değil mi?

Son düzenleme:

Fast 4, super Fast 2, MPRT ise 1 ms görüntü aktarma süresidir. MPRT de renkler gidiyordu diye hatırlıyorum.

O zaman oyun oynarken mrpt kullanmak gerek. Mrpt aktif edince FreeSync kapandı ve benim NVIDIA Denetim Masası ayarlarında G-Sync gözükmüyor nedendir acaba?

Oyun oynarken MPRT kullanmak gerek değil. 1 ms olduğu için çoğu özellik devre dışı kalıyor sanırım. Ms gözle görülecek bir şey değildir. Fast modunda kullansanız da aynı olur sizin için. Eğer FPS oyunu oynuyorsanız 1ms tercih edebilirsiniz ama çok bir fark olacağını sanmam.

MS gözle gözüküyor hocam. Farklı modelerde mouseyi çevirdiğimde MPRT modunda ekran daha hızlı olduğundan görüntünün daha belirgin olduğunu anlayabiliyorum. Asıl zevkte orada zaten.

MS gözle gözüküyor hocam. Farklı modelerde mouseyi çevirdiğimde MPRT modunda ekran daha hızlı olduğundan görüntünün daha belirgin olduğunu anlayabiliyorum. Asıl zevkte orada zaten.
Ben FPS oynuyorum ve görüntü takılması olmasın diye bu monitörü aldım, daha iyi sonuç veriyorsa MPRT kullanırım.

Ben FPS oynuyorum ve görüntü takılması olmasın diye bu monitörü aldım, daha iyi sonuç veriyorsa MPRT kullanırım.
Deneyeceksin. Önemli olan sana hangi mod uygunsa onu kullanman. Ben 144 FPS üstünde MPRT 60 FPS üstünde ise Super Fast.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…