Dell S2422HG monitör İncelemesi

ryzen5 2600+1050ti olan sisteme tavsiye eder misiniz arkadaşlar mantıklı bir seçim olur mu sizce?

Hocam ne gibi sıkıntılar çekerim açıklarsanız sevinirim.
Bir sıkıntı olarak adlandırmak yanlış olur hocam. Çoğu oyunda 165fps+ göremeyeceğiniz için tam performansını alamazsınız kastım oydu. Onun dışında rekabetçi oyunlarda gayet tatmin edecektir sizi.

Bu monitörü yeni aldım. Bu monitörde freesync ve 1ms'in aynı anda kullanılamaması sorunu var mı? İnternette araştırdım ama bilgi bulamadım.

Herkese merhaba. MSI MAG Artymis 242C aldım 2 gün önce. Bütün response time modlarında deli dehşet ghosting var ve o kadar rahatsız ediyor ki anlatamam. Bunu iade edip bu monitörü almak istiyorum. Bu konuya mesaj yazıp hala kullanmaya devam edenler var mı? Karanlık modda yazı okurken falan kaydırmalarda ghosting oluşuyor mu? Karanlık bir görselde beyaz fare imlecini hareket ettirirken arkasında siyah bir gölge takip ediyor mu?

Yazı okurken superfast modda farkedilir bir ghosting olmuyor, fast modda ise oluyor.

Yazı okurken superfast modda farkedilir bir ghosting olmuyor, fast modda ise oluyor.
Normal Windows kullanımıda Fast mod ile sorunsuz bir deneyim yaşayabiliyoruz değil mi hocam? Oyunlarda ben ayar yaparım sorun değil benim için. Normal kullanımda ikide bir elim monitöre ayar için gitmesin yeter bana.

Normal Windows kullanımıda Fast mod ile sorunsuz bir deneyim yaşayabiliyoruz değil mi hocam? Oyunlarda ben ayar yaparım sorun değil benim için. Normal kullanımda ikide bir elim monitöre ayar için gitmesin yeter bana.

Normal Windows kullanımında sırıtmıyor fakat siyah renkli penceleri falan sürüklerken arkada bariz iz bırakıyor. Günlük Windows kullanımında superfast öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…