Dell S2422HG monitör İncelemesi

HP X24ih iade yaptım aşırı IPS glow yüzüne bu ikinci iade Dell nasıl önerir misiniz? Aynı sıkıntıları ışık sızması IPS glow gibi sorunları var mıdır?

HP X24ih iade yaptım aşırı IPS glow yüzüne bu ikinci iade Dell nasıl önerir misiniz? Aynı sıkıntıları ışık sızması IPS glow gibi sorunları var mıdır?
IPS Glow ve bleed olmaz çünkü bu monitör IPS panel değil. Işık sızması çok az miktarda var belli bile olmuyor. Smearing problemi var az bir miktar. Bu fiyat bandındaki en iyi tercih bu bence.

IPS Glow ve bleed olmaz çünkü bu monitör IPS panel değil. Işık sızması çok az miktarda var belli bile olmuyor. Smearing problemi var az bir miktar. Bu fiyat bandındaki en iyi tercih bu bence.
Smearing sorunu tam olarak nedir hocam? CS:GO oynarken duvara sıçrayan kana bakınca kırmızı yeşil mavi renkler gözüküp duruyor. Bu sorun mu?

Smearing sorunu tam olarak nedir hocam? CS:GO oynarken duvara sıçrayan kana bakınca kırmızı yeşil mavi renkler gözüküp duruyor. Bu sorun mu?
Evet tam olarak o. Siyahların yeşile ve kırmızı tonlarına kaymasıdır.

G-sync aktif gözüküyor fakat çalışmıyor.
Smearing ile ilgili malesef görsel atamam çünkü kamerada yakalamak çok zor. Konuda fotoğraflarla açıklayan bir kaç arkadaş vardı bulabilirsiniz diye düşünüyorum, bulursam eklerim.
Düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç videoya baktimda telefonla çekilmiş hiçbir şey anlaşılmıyor G-SYNC niye öyle acaba şu an mevcut eski monitör de felaket yırtılma oluyor.

Birkaç videoya baktimda telefonla çekilmiş hiçbir şey anlaşılmıyor G-SYNC niye öyle acaba şu an mevcut eski monitör de felaket yırtılma oluyor.
Araştırdım zamanında lakin bulamamıştım. Zaten rekabetçi oyunlarda gsync kullanmamanız gerekiyor gecikmeyi arttırdığı için. AAA Oyunlarda ise çok rahatsız olmadım şu ana kadar.

Araştırdım zamanında lakin bulamamıştım. Zaten rekabetçi oyunlarda G-SYNC kullanmamanız gerekiyor gecikmeyi arttırdığı için. AAA oyunlarda ise çok rahatsız olmadım şu ana kadar.

Tarkov oynuyorum surekli şu an var ya resmen aşağı doğru akiyor ekran gerci bu 60Hz 10 senelik monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…