Dell S2422HG monitör İncelemesi

Bulamadım. Bende konudan alakasız şöyle bir şey oldu, monitörü herhangi bir şekilde oynattığımda güç kablosunda temassızlık oluyordu bende sıcak silikonla sabitledim.
Hocam sorun girişten ziyade prizden kaynaklı olabilir mi? Siz söyleyince ben de kontrol ettim ama haraket etmiyor neredeyse.

Hocam ghosting az da olsa oluyor demişsiniz. Ufo testinde aşırı aşırı belli olacak düzeyde bir ghosting mi yoksa çok göze batmayacak düzeyde mi ve odnin açılmasının görüntüye bir etkisi oluyor mu? Ayrıca G-Sync açılamıyor demişsiniz bunun ekstra ekstra bir zararı olur mu ekran kartım NVIDIA yırtılmalar yaşar mıyım?

Son düzenleme:

Hocam sorun girişten ziyade prizden kaynaklı olabilir mi? Siz söyleyince ben de kontrol ettim ama hareket etmiyor neredeyse.

Merhaba sorunu hallettim zaten fakat prizle alakası yoktu. Monitöre giren yerle alakalıydı, tam sıkı değildi temassızlık oluyordu sonra da monitör kapanıyordu.

Merhaba sorunu hallettim zaten fakat prizle alakası yoktu. Monitöre giren yerle alakalıydı, tam sıkı değildi temassızlık oluyordu sonra da monitör kapanıyordu.
Tam anlayamadım. Bir montaj problemi mi yoksa sizin kabloyu tam oturtmamanızla mı ilgili?

Tam anlayamadım. Bir montaj problemi mi yoksa sizin kabloyu tam oturtmamanızla mı ilgili?

Tam taktım fakat motitörü en ufak eğmemde hemen kapanıyordu.

Merhaba OverDrive var demissiniz fakat bulamadım nereden açılıyor acaba ?

Tam taktım fakat motitörü en ufak eğmemde hemen kapanıyordu.

Merhaba OverDrive var demissiniz fakat bulamadım nereden açılıyor acaba ?
Hocam nereden okuduğumu hatırlamıyorum (yalan ve yanlış bilgi de olabilir, kusuruma bakmayın)
Kontrast değerini yükseltince monitör üzerinden otomatik devreye giriyor diye aklımda kaldı. Ben de öyle yaparak ghostingi çözdüm. Bir deneyebilirsiniz.

Hocam ghosting fps oyunlarda rahatsız edici düzeyde oluyor mu ? Çözülmesi gereken bir sorun seviyesinde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…