Dell S2422HG monitör İncelemesi

Hocam fark edilemez düzeyde neredeyse. %65 Kontrast ile böyle gözüküyor.
240fps 720p olarak ağır çekim video çektim inceleyebilirsiniz.

Link
AHVA-IPS yanında çocuk gibi kalır .

Hocam fark edilemez düzeyde neredeyse. %65 kontrast ile böyle gözüküyor.
240FPS 720p olarak ağır çekim video çektim inceleyebilirsiniz.

Link

Hangi ayarda bu? Fast mı superfast mı yoksa msrp modunda mı? Sizin üründe neredeyse hiç yok hocam valla ghosting olmayan böyle VA panel zor bulunur. Ayrıca monitörü alan arkadaşlar için driverlerini buldum belki işe yarar eve geçince bende indireceğim. Support for Dell 24 Curved Gaming Monitor S2422HG | Drivers & Downloads | Dell Turkey

Kontrastı arttırıp dener misiniz? Çoğu monitörde işe yarıyor.

Benimkisi Fast modunda iken böyle oluyor hocam. 75 parlaklık 65 kontrast modunda iken çektim videoyu.

Eve geçince deneyeyim. Bir de renklerin canlılığı bana az geldi önerileriniz var mıdır? Şöyle kalibrasyon ayarı falan yok ki. Best buy da kalibrasyon yapan elemana sordum ayarları atarsa buraya da atarım.

Eve geçince deneyeyim. Bir de renklerin canlılığı bana az geldi önerileriniz var mıdır? Şöyle kalibrasyon ayarı falan yok ki. Best buy da kalibrasyon yapan elemana sordum ayarları atarsa buraya da atarım.
Her ICC profili aynı model dahi olsa renk doğruluğu için uygun olmayabiliyor. Hatta oda koşullarınızı da işin içine katarsak kullanmanızı önermem.

ekran kartım geldi, monitörü kullanmaya başladım. parlaklık 100 konntrast 80 de kullanıyorum. Ghosting için kesinlikle Super Fast modu kullanılmalı, diğerlerinde ufo testinde sonuçlar kötü.

ekran kartım geldi, monitörü kullanmaya başladım. parlaklık 100 konntrast 80 de kullanıyorum. Ghosting için kesinlikle Super Fast modu kullanılmalı, diğerlerinde ufo testinde sonuçlar kötü.
Ne bau tıp mı hangi sınıftasınız hocam ortuğdanım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…