Dell S2422HG vs ASUS VP249QGR

Kejic

Femtopat
Daha fazla  
İkisi arasında karar veremedim amacım genel olarak oyun oynamak olacaktır. Başka model önerirseniz de 2300 TL bütçem vardır.

IPS panel olduğu için ASUS öneririm şahsen tabii panelin kalitesi de önemli fakat IPS panel ne olursa olsun renkleri daha doğru ve canlı veriyor VA ya göre.

Asus TUF VG249Q ve ViewSonic XG2405'e bakabilirsin.
O kadar çıkamıyorum Maalesef
IPS panel olduğu için ASUS öneririm şahsen tabii panelin kalitesi de önemli fakat IPS panel ne olursa olsun renkleri daha doğru ve canlı veriyor VA ya göre.

Panel önemli tabii ki ama sayfadaki bazı arkadaşlar kronik demişler o ürüne G-SYNC düzgün çalışmıyor falan demişler. Kararsız kaldım.

O kadar çıkamıyorum maalesef.

Panel önemli tabii ki ama sayfadaki bazı arkadaşlar kronik demişler o ürüne G-Sync düzgün çalışmıyor falan demişler. Kararsız kaldım.

Monitörü DP ile bağlarsanız G-Sync gayet iyi çalışıyor, kronik olarak neredeyse bu fiyat civarındaki monitörlerin %95'inde olan 1 veya 2 tane ölü piksel çıkma sorunu olabiliyor bu şansınıza bağlı 3'den fazla çıkarsa ASUS değişim yapıyor zaten.

S2422HG alın geçin hocam. VP249QGR'da siyah ekran gelip gitme sorunu vardı, şu an nasıl bilmiyorum. Belki firmware ile düzeltmiş olabilirler ama ihtimal vermiyorum.

TUF serisini direkt boşverin, hepsine sorunlu desem yalan olmaz.

Ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama Philips 242E2FA, 272E2FA'ya bakılabilir.

S2422HG alın geçin hocam. VP249QGR'da siyah ekran gelip gitme sorunu vardı, şu an nasıl bilmiyorum. Belki Firmware ile düzeltmiş olabilirler ama ihtimal vermiyorum.

TUF serisini direkt boş verin, hepsine sorunlu desem yalan olmaz.

Ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama Philips 242e2fa, 272e2Fa'ya bakılabilir.

Bütün TUF serisi monitörler mi sorunlu hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı