Uzun zamandir bakiyorum ama her monitorun 1-2 eksisi var. 27”, 144Hz, G-Sync, 2K olan monitor pek yok. Olanlar da genelde cok pahali. Bu monitor sanirim bu fiyata bu ozellikler ile alinabilecek en uygun urun gibi. Indirime de girmis. Mesaj attim Hepsiburada'ya Rev A8 mi A9 mu diye. A9 ise kaçırmayacağım, alacağım. Umarim uzmez.
Color banding korkutuyor beni. Ve TN olması biraz itiyor beni ama sen alıyorsan eğer eline ulaşır ulaşmaz bi incelemeni isteriz bu sıralar 2K monitör arayan çok var çünkü.
Bende hala monitör araştırıyorum. Bu monitöre bir kaç kez niyetlendim ama bir çok yerde Color Banding sıkıntısı olduğunu bir kaç yerde de ışık sızması var diye okudum. Bu özellikler ile bu fiyata alınabilecek en iyi seçim gibi duruyor ama diğer sıkıntıları benim tekrar almadan düşünmeme sebep oldu. G-Sync almalı mıyım henüz ona bile karar veremedim. Ayrıca indirim derken amazonda daha indirimli satılıyor.
Bende hala monitör araştırıyorum. Bu monitöre bir kaç kez niyetlendim ama bir çok yerde Color Banding sıkıntısı olduğunu bir kaç yerde de ışık sızması var diye okudum. Bu özellikler ile bu fiyata alınabilecek en iyi seçim gibi duruyor ama diğer sıkıntıları benim tekrar almadan düşünmeme sebep oldu. G-Sync almalı mıyım henüz ona bile karar veremedim. Ayrıca indirim derken amazonda daha indirimli satılıyor.