Dell S2716DG alınır mı?

Ben bu dell’i alicam her halde. 2600 civarina da bulunmaz.
Ürünü amazon sattığından sanırım ucuz bence 27 inç modeli bu kadar ucuzlamadı diye biliyorum ancak bekleme şansınız varsa hazır bilgisayar almadıysanız beklersiniz duruma göre hareket edersiniz ucuzlayan modeli büyük ihtimal 23 inç modeli olacaktır onu ben KDV indiriminde 2300 lira filan görmüştüm.

Ürünü amazon sattığından sanırım ucuz bence 27 inç modeli bu kadar ucuzlamadı diye biliyorum ancak bekleme şansınız varsa hazır bilgisayar almadıysanız beklersiniz duruma göre hareket edersiniz ucuzlayan modeli büyük ihtimal 23 inç modeli olacaktır onu ben KDV indiriminde 2300 lira filan görmüştüm.

ben kasayi agustos ta topladim ama eski monitorumle kullaniyordum. simdi arizalaninca yenisine bakiyorum. 10 gun falan oldu aldim alicam diye ama farkli yorumlar gorunce kafam karisiyor. biri tn panel o kotu alma diyor biri va panel alma diyor. bu ozelliklerde ips olanlar zaten bu monitorun 2 kati fiyatinda. seytan diyor al gec ama o kadar para verincede sorun yasamak istemiyor insan. n11 in 11.11 tarihinde bu fiyatlarin altina inmez gibi geliyor. zaten her yerde 4000 tl ye yakin satiliyor.

Ben yabancı kaynaklarda da biraz araştırdım bu Dell S2716DG'yi bir siteye denk geldim, monitörler konusunda bilgi ve puanlama yapan. Orada alınabilir ama çok iyi monitör değil tarzında bahsetmiş. Asus Rog PG279Q en iyi G-Sync monitör diye belirlemiş. Alttaki linkten inceleyebilirsiniz.

Dell S2716DG

Ben yabancı kaynaklarda da biraz araştırdım bu Dell S2716DG'yi bir siteye denk geldim, monitörler konusunda bilgi ve puanlama yapan. Orada alınabilir ama çok iyi monitör değil tarzında bahsetmiş. Asus Rog PG279Q en iyi G-Sync monitör diye belirlemiş. Alttaki linkten inceleyebilirsiniz.

Dell S2716DG

Gonul tabii ki pg279q yu ister ama 6000 kusur tl fiyati var :) yoksa bende onu gozume kestirdim. Tam aradigim ozelliklere sahip ama bu dell den 2 tane aliyorsun onun parasina

Uzun zamandir bakiyorum ama her monitorun 1-2 eksisi var. 27”, 144Hz, G-Sync, 2K olan monitor pek yok. Olanlar da genelde cok pahali. Bu monitor sanirim bu fiyata bu ozellikler ile alinabilecek en uygun urun gibi. Indirime de girmis. Mesaj attim Hepsiburada'ya Rev A8 mi A9 mu diye. A9 ise kaçırmayacağım, alacağım. Umarim uzmez.
Ben de bu model ile S2417DG 24" 165Hz(OC) arasında kaldım. ikisinin de fiyatı aynı ama 144hzden 20hz fazlasını göremeyeceğimi düşündüğüm için fazladan inç için 2716DG Alıcam sanırım.

2 hafta sonra Black Friday başlayacak çoğu teknoloji market ve sitede. Beklemek mantıklı olur mu acaba? Yani o zaman diğer çoğu marka da ucuzlayacak. Dell S2716DG'ye ödenecek miktara başka bir G-Sync falan alınır belki? Aksi halde şu an 27" Dell sipariş veresim var.

2 hafta sonra Black Friday başlayacak çoğu teknoloji market ve sitede. Beklemek mantıklı olur mu acaba? Yani o zaman diğer çoğu marka da ucuzlayacak. Dell S2716DG'ye ödenecek miktara başka bir G-Sync falan alınır belki? Aksi halde şu an 27" Dell sipariş veresim var.
Ben şahsen pcyi toplamak için Kara Cumayı bekliyorum. Monitörü de ozaman alacağım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı