Dell S2721DGF vs ASUS VG27AQ1A vs Gigabyte M27Q vs. XG2705-2K

mühendiz42

Kilopat
Daha fazla  
Hangisini önerirsiniz?

M27Q için text kalitesi kötü yorumlarını okudum. ViewSonic için HDR yok bu çok önemli bir detay mı bilmiyorum. ASUS'un ayarlanabilir yüksekliği yok. Dell için testlerde ışık sızmasının yüksek olduğunu gördüm ama geceleri göze çarpıp huzursuz eder mi bilemiyorum?

Monitörlerden bir ya da birkaçını deneyimlemiş arkadaşlar fikir verebilir mi? Karşılaştırma siteleri kitapçık bilgilerinden öteye gidemiyor maalesef araştırdıklarım arasında somut bir bilgi bulamadım... Amaç oyun oynamak.

HDR önemli değilse ViewSonic iyi gibi. M27Q için söylenenler doğru değil ise şu an en iyi monitör o görünüyor muadillerin arasında. Ama malum sitedeki ASUS indirimi de gözüme çarpmıyor değil. Bazı arkadaşlar donanım arşivi incelemesinden dolayı ASUS VG27AQ1A alınmaz diyor. Bilmediğim ne olabilir? Karşılaştırma sitelerinde epey üstünlük veriyor oysa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisini önerirsiniz?

M27Q için text kalitesi kötü yorumlarını okudum. ViewSonic için HDR yok bu çok önemli bir detay mı bilmiyorum. ASUS'un ayarlanabilir yüksekliği yok. Dell için testlerde ışık sızmasının yüksek olduğunu gördüm ama geceleri göze çarpıp huzursuz eder mi bilemiyorum?

Monitörlerden bir ya da birkaçını deneyimlemiş arkadaşlar fikir verebilir mi? Karşılaştırma siteleri kitapçık bilgilerinden öteye gidemiyor maalesef araştırdıklarım arasında somut bir bilgi bulamadım... Amaç oyun oynamak.

HDR önemli değilse ViewSonic iyi gibi. M27Q için söylenenler doğru değil ise şu an en iyi monitör o görünüyor muadillerin arasında. Ama malum sitedeki ASUS indirimi de gözüme çarpmıyor değil. Bazı arkadaşlar donanım arşivi incelemesinden dolayı ASUS VG27AQ1A alınmaz diyor. Bilmediğim ne olabilir? Karşılaştırma sitelerinde epey üstünlük veriyor oysa.

Keşke link atsaydınız.

S2721DGFA kullanıyorum, geceleri veya başka zaman hiçbir şekilde ışık sızması gözüme çarpmadı. HDR özelliği var ancak ne zaman kullanılacağını çözemedim. Windows'ta aktif edince yazılar bir garip gözüküyor. BF5'te de HDR modu var ancak onu açınca da renkler değişiyor bayağı, o yüzden kapalı kullanıyorum hep. Ayarlanabilir yüksekliği ve istediğin zaman dikey kullanabilme özelliği hoş.

Aralarından Dell S2721DGF. M27Q 8bit olduğundan bu fiyat biraz "yüksek".

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı