Dell S2721DGFA alınır mı?

Bütçe
10.000 TL
Bence acelen yoksa indirim kovala. Çünkü monitör gerçekten olağanüstü kaliteli ancak bu fiyata alınmaz.

Alternatifi olabilecek monitörlere baktım, ya stokları bitmiş ya da S2721DGF'den daha pahalı olmuş.

S2721DGFA kadar iyi olmasa da fiyat olarak daha dengeli bir ürün istersen GM27-FQS'ye bakabilirsin.

O monitöre tozunu yutturacak çok monitör var ve "BENZETME" 2K olduğunu biliyorum yaptım ayrıca o monitörü 3 arkadaşım kullandı hepside keşke bunu değilde baska alsaydım diyorlar.

O monitöre tozunu yutturacak çok monitör var ve "BENZETME" 2K olduğunu biliyorum yaptım ayrıca o monitörü 3 arkadaşım kullandı hepsi de keşke bunu değil de baska alsaydım diyorlar.
Bu monitörün 3 büyük rakibi var;
  • Gigabyte M27Q (SS IPS)
  • ASUS ROG XG27AQ (Fast IPS)
  • MSI MAG274QRF-QD (Rapid IPS)
Şu an üçünün de stoğu yok. Yani doğal olarak S2721DGFA tek seçenek.

LG monitörler var deme hiç, çünkü onlar da S2721DGFA'daki gibi Nano IPS panelleri kullanıyor. S2721DGFA'yı beğenmeyen, LG'yi de beğenmez.

Genel olarak oyun için alacağım, arada film de izlerim tabii ki. Oyun türü olarak da ağırlıklı hikayeli oyunlar oynarım o yüzden görüntü ve renk kalitesi önemli benim için.

Hocam sadece garantiye bakarak monitör alınmaz. 10.000 TL verip bu monitörü sırf garantisi yüzünden almışsanız... köşede ağlayacak olan ben değilim gibi duruyor.
Evet dostum Pixel Hatası almak istiyorum yazsaydın keşke. Paramın değerini biliyorum ondan garantisine göre de seçtim.

Genel olarak oyun için alacağım, arada film de izlerim tabii ki. Oyun türü olarak da ağırlıklı hikayeli oyunlar oynarım o yüzden görüntü ve renk kalitesi önemli benim için.
Rekabetçi oyunlar mı? FPS türünden bahsediyoruz yani değil mi?

IPS panel, 270 Hz tazeleme hızı hocam, bakabilirsiniz:

(3 yıl garantisi de var!) @bruhmomento33

FPS daha az oynuyorum, daha çok Cyberpunk gibi hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…