Dell S2721DGFA alınır mı?

Bütçe
10.000 TL
Bence acelen yoksa indirim kovala. Çünkü monitör gerçekten olağanüstü kaliteli ancak bu fiyata alınmaz.

Alternatifi olabilecek monitörlere baktım, ya stokları bitmiş ya da S2721DGF'den daha pahalı olmuş.

S2721DGFA kadar iyi olmasa da fiyat olarak daha dengeli bir ürün istersen GM27-FQS'ye bakabilirsin.

Çoğu model 2 yıl sonrasında pixel hatası çıkarmaya başlıyor. Bunun garantisi 3 yıl hocam.

Dostum Dell Marka Curved alıyorsun özellikleri de çok iyi. Gidip bakabilirsin ben almancasını biliyorum sadece.

480P ne alaka 2k Çözünürlük 27 inç alıyor. Neden dalaşıyorsun ki?
O monitöre tozunu yutturacak çok monitör var ve "BENZETME" 2K olduğunu biliyorum yaptım ayrıca o monitörü 3 arkadaşım kullandı hepside keşke bunu değilde baska alsaydım diyorlar.

O monitöre tozunu yutturacak çok monitör var ve "BENZETME" 2K olduğunu biliyorum yaptım ayrıca o monitörü 3 arkadaşım kullandı hepsi de keşke bunu değil de baska alsaydım diyorlar.
Bu monitörün 3 büyük rakibi var;
  • Gigabyte M27Q (SS IPS)
  • ASUS ROG XG27AQ (Fast IPS)
  • MSI MAG274QRF-QD (Rapid IPS)
Şu an üçünün de stoğu yok. Yani doğal olarak S2721DGFA tek seçenek.

LG monitörler var deme hiç, çünkü onlar da S2721DGFA'daki gibi Nano IPS panelleri kullanıyor. S2721DGFA'yı beğenmeyen, LG'yi de beğenmez.

Ne için kullanacağını yazarsa daha iyi monitör önerebilirim. Eğer isterse o monitörü de alabilir. Garantisi elbette önemli ama sağlayacağı performans ve pixel hatasının hiç çıkmaması ve buna dair bir vukuatının olmaması daha önemli.

Genel olarak oyun için alacağım, arada film de izlerim tabii ki. Oyun türü olarak da ağırlıklı hikayeli oyunlar oynarım o yüzden görüntü ve renk kalitesi önemli benim için.

Hocam garantisine baktınız mı? Garantisine göre alınır monitör. 2 Yıl sonra pixel hatası olduğunda hangi firma geri alacak? Bir de curved bu...

Konuda atilan cihaz curved degil. Zaten IPS paneller curved olamiyor. Curved yapiya girebilen tek panel tipi VA.

Genel olarak oyun için alacağım, arada film de izlerim tabii ki. Oyun türü olarak da ağırlıklı hikayeli oyunlar oynarım o yüzden görüntü ve renk kalitesi önemli benim için.
Rekabetçi oyunlar mı? FPS türünden bahsediyoruz yani değil mi?

IPS panel, 270 Hz tazeleme hızı hocam, bakabilirsiniz:

(3 yıl garantisi de var!) @bruhmomento33

Rekabetçi oyunlar mı? FPS türünden bahsediyoruz yani değil mi?

Köşede ağlayabilirsiniz.

IPS panel, 270 Hz tazeleme hızı hocam, bakabilirsiniz:

(3 yıl garantisi de var!) @bruhmomento33

FPS daha az oynuyorum, daha çok Cyberpunk gibi hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı