Dell vostro 3350 Windows 7/8.1 sorunu

263837

Decapat
Dell vostro 3350 isimli dizüstü bilgisayarıma Windows 7 Ultimate kurduğumda bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor, flash ile ethernet driverını kurup Windows güncellemelerini denetle diyorum, Driver Booster programı yardımıyla driverları güncelliyorum, bilgisayarı kullanıma hazır hâle getirip yeniden başlatıyorum ve sistem bir daha açılmıyor. Ekranda sistemin normal çalıştığı bir zamana geri yüklemem isteniyor. Bu işlem tamamlanınca da yine aynı geri yükleme ekranı geliyor. Ama driverları güncellemeden yenidem başlattığımda bilgisayar yine sorunsuz açılıyor.

Bilgisayara Windows 8.1 yüklüyorum, yine sorunsuz bir şekilde açılıyor, güncelleştirmeleri yüklemeye basıyorum, Driver Booster ile driverleri güncelliyorum. Bu sefer güncelleme bitmeden bilgisayar siyah ekranda kalıyor bir daha da düzelmiyor. Yeniden başlatıyorum, hiçbir hata kodu olmaksızın mavi ekranda kalıyor.

Windows 10 kurmak istediğimde aynı işlemleri yapıp sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Ama sistem zayıf olduğundan bilgisayar çok yavaş kalıyor. Acaba ben bu bilgisayarda Windows 7'yi nasıl sorunsuz bir şekilde kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiye kadar yaşadığım problemlerin kaynağının bu yazılım olabileceğini fark edememiştim. Bir de dediğiniz gibi, format attıktan sonra manuel olarak driverları yüklemeyi deneyeyim.
Windows 10'da bu mavi ekran hatalarını almazken Windows 7 ve 8.1'de neden aldığımı hâlen anlamasam da, dediğiniz gibi Windows 7'yi kurup driverları manuel olarak güncelledim ve problem çözüldü. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı