Dell vs Macbook

Muhsind

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Aklımda iki model bilgisayar var. Biri Dell XPS 15 9570 diğeri Macbook Pro 2018. Çok kararsızım. İkiside birbirine yakın laptoplar. Sizce hangisi daha ileriye dönük olur?

Macbook Proda: Amazon.com: Apple MacBook Pro (15" Retina, Touch Bar, 2.2GHz 6-Core Intel Core i7, 16GB RAM, 256GB SSD) - Space Gray (Latest Model) Bu model

Dell XPS 15 9570de: https://www.amazon.com/dp/B07N82R4X...olid=24NV0BF0LN1FU&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it Bu model yalnız iki farkla 1 Tb samsung SSD ve 32 gb ram olacak yani ayrı sipariş edeceğim. Aynı fiyata geliyor.

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Aslında Apple olabilir ama en sıkıntı tarafı şu bağlantı noktaları, acayip bir politika izlediler o konuda. Size tavsiyem Dell almak olacaktır, hele bir de o saydığınız özelliklerde hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. Apple da ise yer ve bağlantı noktası sıkıntısı var gibi, o konuları sorun etmezseniz ise Apple alın derim.

Ayrıca 2000 Dolar bandında Razer'ın efsane laptopları var, bir göz atmanızda yarar var.

Kullanım amacın ne?

Yazılım ve kurgu işleri.

Aslında Apple olabilir ama en sıkıntı tarafı şu bağlantı noktaları, acayip bir politika izlediler o konuda. Size tavsiyem Dell almak olacaktır, hele bir de o saydığınız özelliklerde hiç bir sıkıntı çekmezsiniz. Apple da ise yer ve bağlantı noktası sıkıntısı var gibi, o konuları sorun etmezseniz ise Apple alın derim.

Ayrıca 2000 Dolar bandında Razer'ın efsane laptopları var, bir göz atmanızda yarar var.
Eyvallah kardeşim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende iki cihaz arasında kalmıştım i9 donanımlı olan modellerinde. Her konuda dell öndeydi benim açımdan ama işletim sistemi yüzünden apple tercih ettim. Ne kadar sağlıklı kullanırsan kullan Windows bir süre sonra randıman kaybediyor gibi geliyor bana. (Not: bu arada bende grafik tasarım için kullanıyorum )

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı