Dell'in Türkiye Servisi Nasıl?

Makaleler
1
Yer
Super Mario World
Dell'in Türkiye'de yetkili servisi var mıdır? Daha önce deneyim yaşamış olanlar var mı? Bir sorun çıkartıyorlar mı? Müşteri memnuniyetine verdikleri önem nasıl? Dell laptop almayı düşünüyorum da, bir sorun çıkar da yolum düşerse diye soruyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
@Jira Hocam. 7577 veya G515 diye geçen bir model var. GTX1060 Max Q'lu, i7-8750H'lı falan. Sizin aldığınız bundan mı? Bu modeli düşünüyorum da nereden alsam kararsız kaldım.

Bu arada malzeme kalitesi bakımından gerek sunucu, gerek iş istasyonu olsun, yıllardır en beğendiğim marka Dell'dir. Sadece Türkiye servis durumunu bilmiyordum. Monster'a gözüm kaydı bir ara da o marka da malzeme kalitesi bakımından en beğenmediğim marka ama fiyatlar uygundu bir ara.

DELL laptop alınmaz, malzeme kalitesi kötü.

Bu sizin görüşünüz. Ben hiç kalitesiz ürününe denk gelmedim.
Serviste sorun çıkmaz bütün markaların servisleri berbat bu konuda şüphen olmasın zaten bozulma olacağını sanmıyorum sadece benim gibi şanssız olma, ben Asus aldım sözde en iyi laptop markası ama ekranda 2 tane ışık sızması var garantiye bitmeden göndereceğim ama 1 ay gelmesini bekleyecek kadar sabrım ve alternatifim yok.

2015 Ocak'ta Asus X555LNB aldım ve 1.5 ay önce bozuldu. Kapandı durduk yere ve açılmıyor. Herhangi bir bilgisayar tamircisine götürdüğümde ise işlemci ile ilgili sorun olduğunu ve değişmesi gerektiği cevabını aldım. Üstelik üzerinde olan işlemciden 1 nesil eski işlemciyi 750 TL'ye takabiliriz dedi. Garatisi de bittiği için ve bu kadar para vermek istemediğim için, güçlü bir laptop almaya karar verdim. Aslında düşündüğüm laptop yerine ikinci el/sıfır karışık 1080'li masaüstü bile toplanabilir ama laptop almam şart. Üniversitede bilgisayar öğrencisiyim, okul dışında staj yaptığım için, evde geçirmeye pek vakit kalmıyor.

Çok para ama yapacak bir şey yok. Ekonomimiz belli. Öğrencilere de hiç destek yok. Bu yaşıma kadar hiçbir yerden destek göremedim. Hep kendim yaptım. Beni maddi olarak biraz zorlayacak sokacak ama, yapacak bir şey yok, kafama koydum artık. Bu hafta alabilirim belki.

Düşündüğüm laptop bu;
Dell G5 15-FB75D256F161C

Az önce Asus'u aradım, Ram takarsam garanti bozulur mu diye sordum 15 dakika hatta bekletti oraya buraya soruyor geliyor hat düşerse ben size dönerim dedi hatta düştü kısacası Asus alma ne alırsan al görüyorsun daha Ram takmanın garantiyi yakar mı yakmaz mı onu bile bilmiyorlar. Doldurmuşlar bilgisayardan gram anlamayan kızları sırf kız oldukları için müşteri hizmetlerine görüyorsun.
Maddi desteğin olmadan öğrenci halinle bunu nasıl alacaksın? birde ne gerek var güzel kardeşim o kadar para vermeye ne yapacaksın ki sen bunu? bu sana fazla gelir birde emin ol dizüstü bilgisayara o kadar para verilmez hele ki her şey ateş pahası olmuşken bir şey almaya kalkıyorsun 2 katı her şey bütün nakit paranı buna harcamaya değmez ama çok istiyorsan alırsın o başak fantastik olay. Ek olarak düzeltme yapayım Ebrar bilgisayardan alma ben aldım ekranda ışık sızmasıyla birlikte geldi bunların sıfır değilde teşhir ürünleri millete geçirdiklerine %95 eminim ben uyarımı yapayım artık gerisini sen bilirsin, 100 lira ucuz alacağım diye 7500 TL'yi mundar etmeyesin diye söyledim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…