Dell'in Türkiye Servisi Nasıl?

Az önce Asus'u aradım, Ram takarsam garanti bozulur mu diye sordum 15 dakika hatta bekletti oraya buraya soruyor geliyor hat düşerse ben size dönerim dedi hatta düştü kısacası Asus alma ne alırsan al görüyorsun daha Ram takmanın garantiyi yakar mı yakmaz mı onu bile bilmiyorlar. Doldurmuşlar bilgisayardan gram anlamayan kızları sırf kız oldukları için müşteri hizmetlerine görüyorsun.

Maddi desteğin olmadan öğrenci halinle bunu nasıl alacaksın? birde ne gerek var güzel kardeşim o kadar para vermeye ne yapacaksın ki sen bunu? bu sana fazla gelir birde emin ol dizüstü bilgisayara o kadar para verilmez hele ki her şey ateş pahası olmuşken bir şey almaya kalkıyorsun 2 katı her şey bütün nakit paranı buna harcamaya değmez ama çok istiyorsan alırsın o başak fantastik olay. :) Ek olarak düzeltme yapayım Ebrar bilgisayardan alma ben aldım ekranda ışık sızmasıyla birlikte geldi bunların sıfır değilde teşhir ürünleri millete geçirdiklerine %95 eminim ben uyarımı yapayım artık gerisini sen bilirsin, 100 lira ucuz alacağım diye 7500 TL'yi mundar etmeyesin diye söyledim.
Biraz daha bekleme kararı aldım. Güçlü bir laptop almamın çok sebebi var diyeyim kısaca. Zaten biraz da birikmişim vardı. Ama bekleyeceğim dolar da biraz düşüşe geçti gibi, bu ay olan indirimlerle uygun fiyata alabilirim belki, göreceğiz.
 
Servisi gayet iyi çok sorun çıkaran bir firma değil zaten çoğu serviste memnun olan da var olmayan da.
Sadece benim yaşadığım sıkıntılar da hep geç geliyordu tamiri filan uzun sürüyordu onun dışında dediklerimi hep yaptılar tamir edip gönderdiler. Ben sıkıntı yaşamadım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı