Dell'in Windows 7 ISO'su normal PC'de çalışır mı?

Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, HeiDoc'un sitesinden Windows 7 ISO'sunu indirecektim lakin sadece Windows 7 English SP1 var, bende biraz kurcalarken Dell'in Windows 7 ISO'larını gördüm, hem Türkçe olması benim için + ( 4 sene Windows'u İngilizce kullandım, Türkçeyi unutacaktım :D ), yani kısacası kullandığım laptop ASUS laptopu, Dell Windows 7 ISO'sunu kullansam sıkıntı çıkar mı, çıkarsa ne tür olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
HeiDoc, her ayın 1'inde Windows 7 linklerini tazeliyor. İsteğe bağlı şekilde Microsoft'un kendi serverlarından bağlantı oluşturuyor. İsterseniz gelecek ayın 1'ini bekleyebilirsiniz.

İsterseniz, olmazsa Agust 2018 versiyonunu da kullanabilirsiniz.

Buradan da indirebilirsin.

Heidoc, her ayın 1'inde Windows 7 linklerini tazeliyor. İsteğe bağlı şekilde Microsoft'un kendi serverlarından bağlantı oluşturuyor. İsterseniz gelecek ayın 1'ini bekleyebilirsiniz.

İsterseniz, olmazsa agust 2018 versiyonunu da kullanabilirsiniz.

Mesela ayın 1'indeyim varsayalım, nasıl yapacağım, adım adım anlatabilir misiniz?

Buradan da indirebilirsin.

Hocam orijinal Cloud indirmesi yine tercihimdir, heidoc Windows serverleri üstünden veriyi çekiyor diye biliyorum, sha değeri değiştirilebiliyor ondan dolayı Windows'a gömülü keylogger yemek istemem :D

Mesela ayın 1'indeyim varsayalım, nasıl yapacağım, adım adım anlatabilir misiniz?
Ayın birindeyseniz, HeiDoc'tan indirme bağlantısı için normal yolları seyredeceksiniz. Onlar "kısa bağlantı" oluşturulacak gibi bir hata verecektir. Sonrasında bekleyeceksiniz. Nasibiniz varsa Türkçe'nin yanına "yeşil doğrulanmış" işareti görebilirsiniz. Ben iki ay bekledim. Birinci ay Fransızca falan doğrulanıp indirilebildi. İkinci ay Türkçe'de indirilebiliyordu.

(Unutma sadece 24 saat için geçerli oluyor bağlantılar.)

Ayın birindeyseniz, HeiDoc'tan indirme bağlantısı için normal yolları seyredeceksiniz. Onlar "kısa bağlantı" oluşturulacak gibi bir hata verecektir. Sonrasında bekleyeceksiniz. Nasibiniz varsa Türkçe'nin yanına "yeşil doğrulanmış" işareti görebilirsiniz. Ben iki ay bekledim. Birinci ay Fransızca falan doğrulanıp indirilebildi. İkinci ay Türkçe'de indirilebiliyordu.

(Unutma sadece 24 saat için geçerli oluyor bağlantılar.)
Biraz sıktım farkındayım :D, şu alt taraftaki gibi yapacam değilmi ?
Ekran Alıntısı.PNG

HeiDoc, her ayın 1'inde Windows 7 linklerini tazeliyor. İsteğe bağlı şekilde Microsoft'un kendi serverlarından bağlantı oluşturuyor. İsterseniz gelecek ayın 1'ini bekleyebilirsiniz.

İsterseniz, olmazsa Agust 2018 versiyonunu da kullanabilirsiniz.
Çoktandır patladı oradaki çoğu İso. Anca güncellemeleri gömülü 7 indiriyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı