Delta 5A alınır mı?

Ekran kartını aynı mı bırakayım yoksa Palit'in diğer modeline mi yükselteyim.
Hocam OC modellerinde adı üstünde OC yapılarak piyasaya sürülüyor. Onu kendiniz de yapabilirsiniz. He riske girmeyeyim 200 TL fazla vereyim diyorsanız verebilirsiniz. Fakat bu işlerden biraz anlıyorsanız ufak dokunuşlar ile OC yapabilirsiniz.

Hocam OC modellerinde adı üstünde OC yapılarak piyasaya sürülüyor. Onu kendiniz de yapabilirsiniz. He riske girmeyeyim 200 TL fazla vereyim diyorsanız verebilirsiniz. Fakat bu işlerden biraz anlıyorsanız ufak dokunuşlar ile OC yapabilirsiniz.

Vallaha OC o kadar da önemli değil diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla ekran kartı kullanan oyun oynamam. İleride lazım oldu diyelim yaparım sıkıntı olmaz.

Vallaha OC o kadar da önemli değil diye düşünüyorum. Çünkü çok fazla ekran kartı kullanan oyun oynamam. İleride lazım oldu diyelim yaparım sıkıntı olmaz.
200 TL cebinizde kalsın o zaman. Büyük FPS farkları yaşamazsınız. Kaldı ki o ekran kartı güncel hiçbir oyunda zorlanacak kadar FPS düşüşleri yaşamaz. Diğer arkadaşların da tavsiyelerini göz önünde bulundurarak kararınızı verin hocam.

200 TL cebinizde kalsın o zaman. Büyük FPS farkları yaşamazsınız. Kaldı ki o ekran kartı güncel hiçbir oyunda zorlanacak kadar FPS düşüşleri yaşamaz. Diğer arkadaşların da tavsiyelerini göz önünde bulundurarak kararınızı verin hocam.

Alacağım sanırım çünkü bu fiyata RTX 3060 ve Ryzen 5 5600X zor fiyatların ne olcağı belli değil.
Depolama iyi değil. Ayrıca Palit almanı tavsiye ederim. Depolama almayıp, tavsiye edilen kaliteli bir depolama alıp kendin takabilirsin.

Çok sağ ol yardımın için.

bu sistemi düşünüyorum parçaları değiştirdim sizce iyimi yaptım.
işlemci 5600x yaptım
anakartı asus prime b450m yaptım
ramleride 2*8 gskill ripjawsV 3200mhz yaptım

orjinalinde kalabilir dediğiniz parça varsa iyi olur biraz fazla çıktı fiyat

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı