Delta Force Black Hawk Down ekran kartını algılamıyor

İlaydasHeart

Femtopat
Daha fazla  
Selam gençler. Daha önce Delta Force indirmiştim oyunu açtığımda ekran kartı sordu ve Intel'in ekran kartını gösterdi NVIDIA'nın ekran kartını nasıl kullanabilirim?

Ekran kartım: GeForce 920M - Intel(r) HD Graphics 620.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam gençler. Daha önce Delta Force indirmiştim oyunu açtığımda ekran kartı sordu ve Intel'in ekran kartını gösterdi NVIDIA'nın ekran kartını nasıl kullanabilirim?

Ekran kartım: GeForce 920M - Intel(r) HD Graphics 620.

NVIDIA Denetim Masası üzerinden oyunun Exe'sini gösterin. Olmaz ise oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı NVIDIA ekran kartı ile başlat deyin.

NVIDIA Denetim Masası üzerinden oyunun Exe'sini gösterin. Olmaz ise oyuna sağ tıklayıp yüksek performanslı NVIDIA ekran kartı ile başlat deyin.
teşekkür ederim deneyeceğim
Denedim Fakat Oyunu öyle açınca Siyah Ekran Verdi Sesler Filan Geliyor Fakat Ekran Yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı