Delta Force çıktı!

Bartek59

Kilopat
Daha fazla  
Delta Force Steam ve Epic'te ücretsiz çıktı.

İlk kapalı beta zamanı steam'de 40 saat falan oynamıştım. Daha oturaklı bir Battlefield deneyimi isteyenlere gider. Ben hala BF2042'nin arcade yapısını seviyorum ama yükledim gene arada bir girip oynayabileceğim bir oyun.

Feci kaos var oyunda. Arayüzü de çok karışık olmuş, yeni çıkan bir oyun için çok yüklenmişler sanki. Neyse zamanla düzeltilir diye umuyorum.

Eskiden oynadığımız Delta Force Black Hawk down ile alakası var mı?

Açıklamada devamı diyor: '- Black Hawk down: Dünyayı sarsan 2001 yapımı filme dayalı klasik operasyon serisinin bu yeni versiyonunda efsanevi Delta Force operatörlerinin botlarını giy'.
Black fawk down benim bilgisayarımda hala var. Canım çektikçe oynuyorum. Grafikler haliyle vasat ama Müslüman olarak duygusal bakımdan üst seviyeye taşıyabiliyor beni. ABD öncülüğündeki birleşmiş milletlerin Somali'deki Müslüman'lara soykırmını konu alıyordu. Baş aktör sendin oyunda. Helikopter hummer vs kullanabiliyordun. Bu yeni versiyonun ondan aşağı kalır yanı yok.

İki arkadaşımla indirdik oynadık (anında oyundan çıkıp sildik) ve oyun berbat. Her oyundan bir mekanik ve özellik eklemişler (oyunun %90'ı Battlefield). Hangi tuş ne işe yarıyor diye en az yarım saat araştırıp öğrenmek lazım. Ücretsiz olması da oyunun ne kadar berbat olduğunu göstermiş oldu. Bu saatten sonra çıkacak olan herhangi bir ücretsiz oyunu denemem ne de araştırmam. Paralı oyunların kıymetini daha da iyi bildim. Yeni Battlefield oyunu çıkana kadar Battlefield 2042'den devam. Bu arada unutmadan söyleyeyim, oyun için hile geliştirilmesine ve hile ile oynamanıza gerek yok. Tüm oyuncular sarı renk ile gösteriliyor ve herkesten de tek yiyorsun.

Eskiden oynadığımız Delta Force Black Hawk down ile alakası var mı?

Olmaz olur mu, multiplayer ve diğer oyun modu dışında hikaye modu da olacak ve Black Hawk Down'ın Remake'i ama hikayeyi ücretsiz verirler mi ayrı mı satarlar bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüntü pek iç açıcı durmayabilir yeni bir trailer yok sanırım ancak oyunun multiplayerini demo sürümde oldukça uzun süre oynadım, oynayış ve hissiyat kesinlikle videodaki gibi kütük değil.

İki arkadaşımla indirdik oynadık (anında oyundan çıkıp sildik) ve oyun berbat. Her oyundan bir mekanik ve özellik eklemişler (oyunun %90'ı Battlefield). Hangi tuş ne işe yarıyor diye en az yarım saat araştırıp öğrenmek lazım. Ücretsiz olması da oyunun ne kadar berbat olduğunu göstermiş oldu. Bu saatten sonra çıkacak olan herhangi bir ücretsiz oyunu denemem ne de araştırmam. Paralı oyunların kıymetini daha da iyi bildim. Yeni Battlefield oyunu çıkana kadar Battlefield 2042'den devam. Bu arada unutmadan söyleyeyim, oyun için hile geliştirilmesine ve hile ile oynamanıza gerek yok. Tüm oyuncular sarı renk ile gösteriliyor ve herkesten de tek yiyorsun.

Sana guvenıyor ve BF oynamaya devam edıyorum hocam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı