Delta Force oynarken PC reset atıyor

RAGNARst

Kilopat
Delta Force oynarken PC reset atıyor, sıcaklık değerlerini kontrol ediyorum normal, sürücüler güncel, her şey yerli yerinde ama PC reset atıyor. Başına gelen düzelten var mı hiç? BF serisinde bile yüksek ayarlarda böyle bir durum yaşamadım. Daha öncesinde de Warzone bunu yapıyordu yıllar önce. Sorun ne olabilir acaba?

PC'de overclock var ise iptal edin.
PSU yetersizliği olabilir mi? Veya PSU artık eskisi gibi donanımları besleyemiyor da olabilir.

Aynı sorunu bende yaşamıştım ve biri yanlış o.c dan olmuştu diğeri de PSU arızası.

Arkadaşlar PSU vesaire değil problem, oyunda bir sorun var, bunu çözebilen var mı diye sordum, gerekli tüm testleri kontrolleri yaptım ben sisteme ve parçalara ısılara dair. Belirttiğim gibi BF serisi oyunları bilirsiniz PC'yi zorlar, onda dahi sorun yaşamıyorum yüksek ayarlarda bu mobilden bozma oyun sorun yaratıyor.

Arkadaşlar PSU vesaire değil problem, oyunda bir sorun var, bunu çözebilen var mı diye sordum, gerekli tüm testleri kontrolleri yaptım ben sisteme ve parçalara ısılara dair. Belirttiğim gibi BF serisi oyunları bilirsiniz PC'yi zorlar, onda dahi sorun yaşamıyorum yüksek ayarlarda bu mobilden bozma oyun sorun yaratıyor.
bende de aynı problem mevcut kafayı yedirtcek. oyunun bir problemi başka forumlarda okumuştum ama çözümü bulamadım hâlâ.

Merhabalar, aynı problemi yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi?
onlarca forum gezdim ama malesef problem oyunun kendisiyle ilgili. oyunun destek ekibiyle iletişime geçtim onlarda problemin olduğunu fakat çözüm bulamadıklarını ilerideki güncellemeler ile çözüm bulmaya çalışacaklarını söylediler. sadece beklemek kalıyor elimizde. sabır dilerim :)

onlarca forum gezdim ama malesef problem oyunun kendisiyle ilgili. oyunun destek ekibiyle iletişime geçtim onlarda problemin olduğunu fakat çözüm bulamadıklarını ilerideki güncellemeler ile çözüm bulmaya çalışacaklarını söylediler. sadece beklemek kalıyor elimizde. sabır dilerim :)
psu kaynaklı olabilir mi? denediniz mi? başkalarına yapmıyor bize neden yapıyor ki, ısınma veya fps problemim yok çok iyi akıyor ama durduk yere kesiyor elektriği bir yerde.

psu kaynaklı olabilir mi? denediniz mi? başkalarına yapmıyor bize neden yapıyor ki, ısınma veya fps problemim yok çok iyi akıyor ama durduk yere kesiyor elektriği bir yerde.
aslında bir önceki yanıtımda cevabı vardı ama yine söyleyeyim :) sorun oyunda sende değil veya bizde değil :). oyunda sorun var ve çözmesi gereken delta force ekibi. saplantı haline getirdiysen oyuna biraz ara vermeni tavsiye ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı