Delta Force vs Battlefield 2042

Daha fazla  
Arkadaşlar bu tarz oyunlara başlamak istiyorum iki oyun da ilgimi çekti, hazır indirim varken 2042 alınır mı? Yoksa 3 gün sonra çıkacak Delta Force'umu indirmeliyim? Biraz inceleme okudum insanlar 42 hakkında bayağı kötü yorum söylemiş bir de sizden deneyimlerinizi okumak isterim.

Delta Force Bf 2042 den daha iyi bence. 2042 hele ilk çıktığında felaket bir oyundu skor tablosu dahi yoktu oyunda. Sonradan bir sürü güncelleme getirdiler belli bir seviyeye geldi ama hala BF1 i geçtim BF5 havası bile veremiyor.

Fena değil ancak Delta Force daha iyi duruyor.

Arkadaşlar bu tarz oyunlara başlamak istiyorum iki oyun da ilgimi çekti, hazır indirim varken 2042 alınır mı? Yoksa 3 gün sonra çıkacak Delta Force'umu indirmeliyim? Biraz inceleme okudum insanlar 42 hakkında bayağı kötü yorum söylemiş bir de sizden deneyimlerinizi okumak isterim.
Sürekli BF 2042 oynuyorum, serverlar boş, maç. zor bulunuyor. Ezberiniz iyi ise ulan bu adamlarla maç atmıştım dersiniz. Delta Force çıkınca BF 2042 serverları sinek avlar. Delta Force bedava, önce onu dene. Arkadaşlarla tabi ki keyif alıyoruz BF 2042'den, orası ayrı:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çıktığından beri şaşmadan 2042 oynuyorum hala eğleniyorum ama oyuncu sayısının düştüğü gerçeği tabikide rahatsız edici olsada şuanda piyasadaki en iyisi bence.

Oynadığım en kötü Battlefield oyunu Battlefield 2042 idi. Eski 2005'te çıkan Battlefield 2 bile bundan keyifli idi. 20 senelik Battlefield oyuncusu olarak söylüyorum bunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı