Delta Force'da AMD A10-5800K sistemin kasması normal mi?

WebDude

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Web tasarım uzmanı
İşlemci: AMD A10-5800K APU with Radeon(tm) HD Graphics, 3800 MHz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
Sürüm: 10.0.19045 Derleme 19045
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 18,0 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series
Çözünürlük 1920 X 1080 X 59 Hertz
İşletim Sistemi Adı: Microsoft Windows 10 Pro

İşlemci: AMD A10-5800K APU with Radeon(tm) HD Graphics, 3800 MHz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci
Sürüm: 10.0.19045 Derleme 19045
Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 18,0 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 Series
Çözünürlük 1920 X 1080 X 59 Hertz
İşletim Sistemi Adı: Microsoft Windows 10 Pro
Delta force'ın AMD sistemlerinde optimizasyon problemi var. neden olduğu bilinmemekle birlikte yapımcı şirketin stutter problemi üzerinde bir çalışması hala bulunmamakta fakat bazı oyuncular araştırmaktadırlar. ( Fix stuttering. :: Delta Force General Discussions )

Delta force'ın AMD sistemlerinde optimizasyon problemi var. neden olduğu bilinmemekle birlikte yapımcı şirketin stutter problemi üzerinde bir çalışması hala bulunmamakta fakat bazı oyuncular araştırmaktadırlar. ( Fix stuttering. :: Delta Force General Discussions )
teşekkür ederim cevap için bu yönde bi araştırayım.

Kasmaması anormal olur. Yeterli değil.
oyun sistem gereksinimlerine baktınız mı hocam? eksik nedir tam olarak

teşekkür ederim cevap için bu yönde bi araştırayım.

oyun sistem gereksinimlerine baktınız mı hocam? eksik nedir tam olarak
Sistem gereksinimlerine bakmadıö fakat 10400 ve 3060 la bile yer yer drop yiyen bir oyun. Hele ki iki çekirdekli bir işlemciyle günümüz rekabetçi oyunlarını oynamak işkence olur.

pek oyun kültürüm yok belki yapmam gereken bir ayar ya da eksik bir şey vardır diye sordum aslında.

Sistem gereksinimlerine bakmadıö fakat 10400 ve 3060 la bile yer yer drop yiyen bir oyun. Hele ki iki çekirdekli bir işlemciyle günümüz rekabetçi oyunlarını oynamak işkence olur.
işlemci düşük kalıyor yani anladığım kadarıyla. pek oyun kültürüm yok baya cahilim bu konuda ukalalık değil bilgisizlik yanlış anlamayın :)

pek oyun kültürüm yok belki yapmam gereken bir ayar ya da eksik bir şey vardır diye sordum aslında.

işlemci düşük kalıyor yani anladığım kadarıyla. pek oyun kültürüm yok baya cahilim bu konuda ukalalık değil bilgisizlik yanlış anlamayın :)
Yok hocam estağfurullah bu tarz oyunlarda kilit parça her zaman işlemcidir sisteminiz baya eski dediklerimi küçümseme olarak algılamayın önbelleği düşük olan 6 çekirdekli işlemciler bile zorlanıyor.

Pek oyun kültürüm yok belki yapmam gereken bir ayar ya da eksik bir şey vardır diye sordum aslında.

En düşük ayarlara alsan bile sorun yaşayacaksın çünkü AMD sistemlerde sorunları var hatta bazı 12 ve 13 nesil Intel işlemcilerde bile sorun yaşanabiliyor. Oyunun kod dosyalarının gözden geçirilmelidir. Gerekirse dokular ve kaplamalar üzerinden optimizasyon yapılmalıdır.

Onun dışında sistem gereksinimlerin oyun için yeterli değildir nedeni ise;
Üzgünüm ekran kartı mevcutmuş fakat yine de RAM dışında minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyorsun.

Üzgünüm fakat sistemin sağlığı ve uzun yıllar kullanılabilirliği için oyunu oynamamalısın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı