Elektronik Delta GPS-750FB 2.450 TL

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 239
Makaleler
1
Daha fazla  
Hometech rezil bir satıcı, bunu bilerek alın. Aynı model PSU'yu aldım ve bozuk çıktı, umurlarında olmadı.

@FehmiDogru.js Bozuk olduğunu nasıl anladınız hocam? Bende de 850HB var, bir kez bilgisayarı montaj sırasında ve bir kez de montajdan sonraki günlerde fişe takınca rezidansta benim odanın sigortası atıverdi. Bu durum PSU'dan kaynaklı olabilir mi? Bozuk mudur güç kaynağım? Bu sigorta attırma haricinde çatır çatır çalışıyor sorunsuz bir şekilde ancak onunla mı ilgili anlayamadım bir türlü.

Bir de hometech bana çok hızlı yolladı kargoyu çizik, ezilme dahi yoktu pakette yani biraz size denk gelmiş diyebilirim. Gerçekten takdir ettiğim bir süreç idi.

Daha önce yazayım dedim pas geçmiştim. Bence bunlar burada fason toplanıyor olabilir. Stokların bir gelip bir gitmesinden şüpheleniyorum. Ha belki de defolu ithal edilip tamirden sonra satılıyordur. Böyle parti parti stok gelmesinin başka açıklaması olabilir mi? Acaba biri içini açıp baktı mı? İçinde gerçekten bahsedilen kompenentler var mı?

@FehmiDogru.js Bozuk olduğunu nasıl anladınız hocam? Bende de 850HB var, bir kez bilgisayarı montaj sırasında ve bir kez de montajdan sonraki günlerde fişe takınca rezidansta benim odanın sigortası atıverdi. Bu durum PSU'dan kaynaklı olabilir mi? Bozuk mudur güç kaynağım? Bu sigorta attırma haricinde çatır çatır çalışıyor sorunsuz bir şekilde ancak onunla mı ilgili anlayamadım bir türlü.

Bir de hometech bana çok hızlı yolladı kargoyu çizik, ezilme dahi yoktu pakette yani biraz size denk gelmiş diyebilirim. Gerçekten takdir ettiğim bir süreç idi.
Bilgisayar en ufak yüke girdiğinde reset atıyor (6700XT + 5600), boşta bile CW olmayan bir cızırtı geliyor ve bilgisayar kapalıyken bile fanlar dönüyor. PSU'da sıkıntı.

Tüketici haklarına başvurdunuz mu?
Henüz olayı dün yaşadım, eğer satıcı biraz daha iplemezse başvuracağım.

Deme ya, tam da arkadaşa atıyordum alsın diye.
Sana şöyle söyleyeyim; satın alalı 14 günü geçti diye Hometech müşteri hizmetlerini aradım ısrarla N11 üzerinden iade edin diyorlar. İade edemeyeceğimi, 14 günü geçtiğini söyleyince "biz size döneriz" deyip suratıma telefonu kapatıyorlar. Tekrar aradığımda ise "Satıcıyla iletişime geçin" diyorlar, halbuki satıcı kendileri.

Ayrıca teknik servisleri olmadığını, ürünün stoğu olmaması dahilinde işlem yapmayacaklarını söylediler. Sözde 2 yıl garantisi var ürünün, yersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı