Deltarune 1-4 chapter Türkçe yama çıkar mı?

ayazzilla

Centipat
Daha fazla  
İnternette 1 ve 2. bölümler için Türkçe yama yapıldğını gördüm ama 3 ve 4 yeni cıktığı için haliyle yok. Belki yapılır diye buraya bir konu açayım dedim yapacaklar ne kadar çok kişi istediğini görüp belki daha hızlı yaparlar.

Bu hafta Chapter 3 yaması yayınlanacak, takip için bu konuya bakabilirsiniz. @Aresmsy çeviri grubunu Discord üzerinden takip ediyor. BlueSoul çeviri ekibi yapıyor yamayı, kendi sitelerinde yayınlarlar. Burada da paylaşılır.

Son düzenleme:
@ayazzilla Bölüm 4 yamamız çıktı. Buraya Discord linki koyamıyorum ama istersen YouTube videomuzun açıklamasından gelebilirsin :kalp:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@ayazzilla Bölüm 4 yamamız çıktı. Buraya Discord linki koyamıyorum ama istersen YouTube videomuzun açıklamasından gelebilirsin :kalp:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yamanızla beraber 4. bölümü oynadım ve demeliyim ki küçük gözüken bir ekipten böylesine bir çalışma hiç beklemiyordum. Makine ya da çeviriden çevrilmiş gibi zannederken baya sağlam bir yama olduğunu da belirtmem gerek. Yamaya on üzerinden dokuz veriyorum. Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. (NOT: Az da olsa bazı yerlerde anlam kayması anlam değişikliği olmuş gibi 1 puanı da oradan kırdığımı belirtmek gerek.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı