Deltarune Chapter 3-5 Türkçe yama gönüllüleri var mı?

Aresmsy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Yanlış bilmiyorsam 3 ya da 4 Haziran'da Deltarune 5 chapter ile birlikte Steam'de çıkışını yapacak. Önceki 2 chapteri çeviren ekipler farklı ekiplerdi ve iki ekipte 3. chapter için yama yapmayacaklarını belirtmişlerdi. Eğer 3. Chapter'ı çevirecek gönüllü arkadaşlar varsa bilgi sahibi olmak veya buna vesile olmakta isterim.
(Ben çevirmen değilim ve ekip arkadaşlarım falan da yok. Sadece yama isteyen bir oyuncuyum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Yanlış bilmiyorsam 3 ya da 4 Haziran'da Deltarune 5 chapter ile birlikte Steam'de çıkışını yapacak. Önceki 2 chapteri çeviren ekipler farklı ekiplerdi ve iki ekipte 3. chapter için yama yapmayacaklarını belirtmişlerdi. Eğer 3. Chapter'ı çevirecek gönüllü arkadaşlar varsa bilgi sahibi olmak veya buna vesile olmakta isterim.
(Ben çevirmen değilim ve ekip arkadaşlarım falan da yok. Sadece yama isteyen bir oyuncuyum.)

Parayla yapan varsa yapabilrisin en az 2 - 3 ay bekleriz ücretsiz TR yama için belki daha fazla param olsa yaptırırdım direk ama inşallah gönüllü yapan olur

Baktım şimdi chapter 2'yi çeviren ekip Yumeshi Novel yamayı hazırlamaya başlamış. Chapter 2'den sonra çevirmeyeceklerini duymuştum sanki ama böyle bir durum yokmuş.

Bundan önce 2.çeviriyi yapan ekibin bir daha yapmaması bizim sağlımız için daha iyi 2 sene boyunca bitti bitti diye bekletmişlerdi. (blue soul)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı