Deltarune Chapter 3-5 Türkçe yama gönüllüleri var mı?

LatinTrousle kanalı dün Bluesoul'un türkçe çevirisiyle canlı yayın yapıp oynadı. Ben spoiler yememek için izlemedim ama bu hafta sonu tahmini çıkar.

Merhaba. Yanlış bilmiyorsam 3 ya da 4 Haziran'da Deltarune 5 chapter ile birlikte Steam'de çıkışını yapacak. Önceki 2 chapteri çeviren ekipler farklı ekiplerdi ve iki ekipte 3. chapter için yama yapmayacaklarını belirtmişlerdi. Eğer 3. Chapter'ı çevirecek gönüllü arkadaşlar varsa bilgi sahibi olmak veya buna vesile olmakta isterim.
(Ben çevirmen değilim ve ekip arkadaşlarım falan da yok. Sadece yama isteyen bir oyuncuyum.)

Oyunun dialogs dosyalarını bul, "DeepSeek'e at. "JavaScript kodlarını değiştirmeden İngilizce içeren tüm kelimeleri Türkçeye çevir ve TXT dosyası olarak formatlayıp dışarı aktar" gibi bir prompt girin.
Sonra DeepSeek'in sunduğu dosyaları orijinal dosyalarla değiştirin.
Oyuna girdiğinizde Türkçe olabilir.
(Premium DeepSeek olması lazım)

1752190556876.png

Yamanın çıkış tarihi belli oldu.

Yama çıktı arkadaşlar. Aşağıdaki linke tıklayarak yamayı indirebilirsiniz.
1752526625321.png
@windsaka Ment atmamı istemişti.

Son düzenleme:
Hocam Bluesoul 1, 2 ve 3'ü paketlemeye başladı. Şuan bulunan bir chapter 2 yaması var ancak oyunun demosunda çalışıyor. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz

Hocam Bluesoul 1, 2 ve 3'ü paketlemeye başladı. Şuan bulunan bir chapter 2 yaması var ancak oyunun demosunda çalışıyor. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz
Bende steam versiyonu var oyun crash veriyor yükleyince

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı