Delux M800 Pro PAW3395 takılma yapıyor

BayPloxy

Decapat
Daha fazla  
Aldigima pişman olduğum bir mouse. Kendini beili etmisti uzun zaman önce ama yakın zamanda gidici sanırım. Sol veya sağ tika basınca mouse hareket etmiyor. Ekranda donuyor. Bütün oyun zevkimin içine etti. Bu sorun çözülebilir mi? Kabloluya geçince düzeliyor ama kabloluda da kronik yavaşlama sıkıntısı var. Fareyi çevirirken viraj alıyor ekranda ve çok geç ms veriyor.

Geçmiş olsun, sırf 3-5 kuruş daha ucuz diye forumda milletin hemen alıp önerdiği yeni markaları/ürünleri almanın sonucu maalesef ki bu. İnsanlara bir şeyler önerebilmek için en az 1 yıl deneyim olması kanaatindeyim. Sorunu ise Türkçe ve İngilizce forumlarda araştırmaktan başka bir çare yok gibi.

Geçmiş olsun, sırf 3-5 kuruş daha ucuz diye forumda milletin hemen alıp önerdiği yeni markaları/ürünleri almanın sonucu maalesef ki bu. İnsanlara bir şeyler önerebilmek için en az 1 yıl deneyim olması kanaatindeyim. Sorunu ise Türkçe ve İngilizce forumlarda araştırmaktan başka bir çare yok gibi.
Evet mause sanki level atlar gibi her 3 ayda bir yeni sorun çıkartmaya başladı ilk önce driveri kafasına göre calismaya başladı sonra çok hızlı kirlendigini fark ettim ve yapısı dolayı temizlen miyorudu beyaz mause yanlar gri oldu sadece elimle tutugum için şimdi güzel bir mause almayı düşünüyorum 2 bin TL ye diyer açtığım konuda konuştuk karar verdim x pro Max alicam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı