Delux M800 Ultra alınır mı?

Bütçe
2000
Makaleler
1
Şu anki fiyatı 1700 lira ve gerek sensörü gerek 120 saat şarj süresi ile bayağı cazip gözüküyor gözüme. Almayı düşünüyorum. Bu fareyi önerir misiniz? Kronik problemi var mıdır? Veya 2000 lirayı geçmeden önerebileceğiniz başka bir kablosuz fare var mı?

Şu anki fiyatı 1700 lira ve gerek sensörü gerek 120 saat şarj süresi ile bayağı cazip gözüküyor gözüme. Almayı düşünüyorum. Bu fareyi önerir misiniz? Kronik problemi var mıdır? Veya 2000 lirayı geçmeden önerebileceğiniz başka bir kablosuz fare var mı?
Alınır sipariş verdim bekliyorum kargo da bu fiyata daha iyisi yok hemde 2 yıl garantili

Alınır ama 600mAh modellerinden alın. Şuanki renklerde pek iyi değil stok bekleyebilirsiniz.

Alınır sipariş verdim bekliyorum kargo da bu fiyata daha iyisi yok hemde 2 yıl garantili
Garantili mi? Garantisi yok diye biliyorum yanlış mıyım?

Alınır ama 600mAh modellerinden alın. Şuanki renklerde pek iyi değil stok bekleyebilirsiniz.

Evet listeye eklediğimde beyaz ve siyah rengi vardı şu an stok bekliyorum hızlı davranamadım. Ayrıca bende garantisi olmadığını düşünüyorum yurt dışından geldiği için.

Yanlışsın satıcıya yazarsan kendisi söylüyor zaten 2 yıl garanti var diye birşey olursa talep açın diyor

Bizzat bende aldım sordum

Dosya Ekleri

• IMG_3796.jpeg
    IMG_3796.jpeg
    94,8 KB · Görüntüleme: 100
Gönderimi amazon sağlıyor satıcı amazon değil hocam.

Garantiye gönderirken ne olacak onu merak ettim.
Gönderim önemli hocam zaten birşey olunca amazon ilgilenir diye düşünüyorum

Gönderimi amazon sağlıyor satıcı amazon değil hocam.

Garantiye gönderirken ne olacak onu merak ettim.
Bende merak ettim daha önce 1 ay’dan sonra gönderim sağlayan oldu mu acab

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı