Demir 4 hesap EUW'a geçirilir mi?

İtoshi

Decapat
Daha fazla  
Kendim olarak iyi oynamaya başladım, dakika minyon kesip adamı Lane'de eziyorum. Ama demir 4 0 LP'ye kadar düştüm çünkü takım çok kötü. Hadi kötü oynamasını geçtim troller var. Hesabı EUW'a geçirsem mi? Öğrendiğim kadarıyla geçince bir maç atıyormuş ona göre rank değişiyormuş. Bir de TR RP kodu kullanabilir miyim TR'den geçtiği için?

Varsayalım ki takım kötü, Demir 4'e düşmek için ayrı çaba sarf etmek gerek. Kendi oyun bilginizi sorgulayın derim ve hesabı EUW çekince doğrudan Zümrüt ya da Platin başlamayacaksınız.

Kendim olarak iyi oynamaya başladım, dakika minyon kesip adamı Lane'de eziyorum. Ama demir 4 0 LP'ye kadar düştüm çünkü takım çok kötü. Hadi kötü oynamasını geçtim troller var. Hesabı EUW'a geçirsem mi? Öğrendiğim kadarıyla geçince bir maç atıyormuş ona göre rank değişiyormuş. Bir de TR RP kodu kullanabilir miyim TR'den geçtiği için?
Eskiden kullanılıyordu şuan olmuyor ama ayrıca oyuncular arasında seviye farkı olabilir ama sizi maksimum demir 3e atar.

Varsayalım ki takım kötü, Demir 4'e düşmek için ayrı çaba sarf etmek gerek. Kendi oyun bilginizi sorgulayın derim ve hesabı EUW çekince doğrudan Zümrüt ya da Platin başlamayacaksınız.
Bunu yazdığımda demirde ırtalama oynuyordum ama şimdi ormanda takımı kastırıp taşıyabiliyorum ama euw çekmemin tek amacı direk yükselmek değil toxiclerden kurtulmak. Mesela adam ölüyor direk niye gelmiyosun diyip bana sövüyor mentalim düşüyo en ufak hatamda yine küfür yiyorum iyi oynamama rağmen mental iyice gidiyor sanırım o sunucuda böyle insanlar daha azmış ve autofill daha az geliyormuş bu sayede daha rahat çıkacağımı düşüniyorum

@İtoshi, EUW toksiği daha beter, emin olabilirsiniz. Orada da çok bir fark yok. En azından paranız cebe kalmış olsun.

@İtoshi, elbette. EUW'da adam hiçbir şey demeden oyunu satıyor ya da doğrudan bot, mid, top open diyor hangi koridorsa artık. Doğrudan AFK atan da fazla.

@İtoshi, elbette. EUW'da adam hiçbir şey demeden oyunu satıyor ya da doğrudan bot, mid, top open diyor hangi koridorsa artık. Doğrudan AFK atan da fazla.
Karakter önerebilirmisiniz maç taşıyacak. Çünkü ormanda khazix oynuyorum ama top gidip gidip ölüyo adam kartopu etkisiyle çok güçleniyor naparsam yapayım maçı kazanamıyorum top mu oynamam lazım? Veya hangi karakteri oynamalıyım?

@İtoshi, orta koridorda Katarina, Malzahar, Zed gibi şampiyonları tavsiye ederim. Bunlarla rahat roam da atabilirsiniz. Diğer koridorları da kazandırırsanız, oyun kazanma ihtimaliniz daha yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı