LoL'de Demir 4 rütbesinden çıkılmıyor

Mid Tristana ile Gold 4 birisi ne kadar iyi olsada takim rezalet olduktan sonra Demir 4'te asla rank atlayamazsiniz eger takim dediginiz kadar kotuyse.
Jungle'da meta 5v1 potansiyeli olan çarlar çok daha kolay rank atlatir.
Haklısın, özellikle bu tarz iyi başlangıçlar ile jungle oyun taşıyabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mid Tristana ile Gold 4 birisi ne kadar iyi olsa da takim rezalet olduktan sonra demir 4'te asla rank atlayamazsiniz eger takim dediginiz kadar kotuyse.
Jungle'da meta 5V1 potansiyeli olan çarlar çok daha kolay rank atlatir.

Kesinlikle cok mantikli ama kalan 4 kişi rezalet olduktan sonra ve karsida kasilmis bir ADC ve iyi bir SUP olduktan sonra oyunu siz bitirene kadar çoktan nexus gider.

Eski metayı bilir misin bilmem ama ben aktif oynadığım zamanlarda AP eşyalı omurga kıranlı voli ile dakika 12-15 arası oyunu bitirebiliyorduk.

Haklısın, özellikle bu tarz iyi başlangıçlar ile Jungle oyun taşıyabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Demir eloda ne zaman Shaco oynasam bu taktiği uyguluyorum herkese öneririm :D

Oyuna yeni başlamadım bu arada yaklaşık 1 yıldır oynuyorum Jungle da viego mu daha iyi oyun taşıyabilir yoksa mastermı sizce
Top lane de de Vayne veya Rumble oynamayı düşünüyorum.

Oyuna yeni başlamadım bu arada yaklaşık 1 yıldır oynuyorum Jungle da viego mu daha iyi oyun taşıyabilir yoksa mastermı sizce.

Master ile gang atmadan sadece farmla, 2-3 item bitirene kadar kimseye bulaşma.

Haklısın, özellikle bu tarz iyi başlangıçlar ile jungle oyun taşıyabilir.

Eski metayı bilir misin bilmem ama ben aktif oynadığım zamanlarda AP eşyalı omurga kıranlı voli ile dakika 12-15 arası oyunu bitirebiliyorduk.

Bilirim hocam ayrık itmeyi toptan oyun bitirmeyi. TaoWB o konuda gercekten cok ogretici ve anlatici.
Oyuna yeni başlamadım bu arada yaklaşık 1 yıldır oynuyorum Jungle da viego mu daha iyi oyun taşıyabilir yoksa mastermı sizce
Rumble oynarken karsi jg sizi bir kac kere camplarsa oyununuz biter.

Mid Tristana ile çıkamazsın zaten.
Top lane oynamayı öğrenmeye başla. Düzgün bir iki tane top lane oyuncusu YouTuber bul meta çarlarını ve koridoru öğren.
Örnek olarak taowb izleyebilirsin özellikle yeni başlayanlar için güzel seçim.
Şuan mid tristina baya güçlü arkadasa gülmüşsünüz ama nasıl oynandığını bilmiyor herhalde neyse demir 4 den çıkmak için spesifik bir şampiyona gerek yok her hangi bir şampiyonu düzgün oynarsa rahatça çıkabilir.

Master'ı iyi oynarsan daha kolay olur. Mesela Warwick kesinlikle mantıksız. TF'lerde zayıf.
Şuan mid tristina baya güçlü arkadasa gülmüşsünüz ama nasıl oynandığını bilmiyor herhalde neyse demir 4 den çıkmak için spesifik bir şampiyona gerek yok her hangi bir şampiyonu düzgün oynarsa rahatça çıkabilir.
Takim faktorunu unutuyorsunuz. Mid Tristana ile rezalet takimi tasiyamaz.

O eloda takımı ister bilerek ölsün yine taşır takıma bağlamayın böyle elolarda.
Dostum dakika 15-20'de her laneye mid tristana ile koşamaz. 1 kere karsidaki fed adami oldurur 2 kere oldurur. Bütün oyunu mid tristana ile taşıması imkansız. Ayrica karsisindaki adam ile belki laning'i çok eşit gececek. Bilemeyiz ki. O sirada karsidaki samira nautilius ikilisi oyunu haşat edebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı