Demir Adam Mark 5 montajı hangi program ile yapılır?

184424

Hectopat
Makaleler
2
Alttaki videodaki eklentiyi kendime uygulamayı düşünüyorum. Hangi program ve eklenti ile bunu yapabilirim? Ayrıca eklentisi paralı mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca burada çok iyi yapılmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adobe After Effects.
Cevap için teşekkürler. Buradaki zırh eklentisi profesyonelce yapılmış anladığım kadarıyla. Bu eklenti yani "plugin" nereden bulunur ve ücretsiz midir?
YouTube'da bir yeşil ekranlı video indirdim zırh giyinmeli. Bunu Camtasia aracılığı ile bile yapabilirim aslında. Tek eksik zırh içi olur olsun can sağlığı olsun. :kıkırda:
YouTube'da bir yeşil ekranlı video indirdim zırh giyinmeli. Bunu Camtasia aracılığı ile bile yapabilirim aslında. Tek eksik zırh içi olur olsun can sağlığı olsun. :kıkırda:
Cevap için teşekkürler. Buradaki zırh eklentisi profesyonelce yapılmış anladığım kadarıyla. Bu eklenti yani "plugin" nereden bulunur ve ücretsiz midir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı