Cevap için teşekkürler. Buradaki zırh eklentisi profesyonelce yapılmış anladığım kadarıyla. Bu eklenti yani "plugin" nereden bulunur ve ücretsiz midir?Adobe After Effects.
Cevap için teşekkürler. Buradaki zırh eklentisi profesyonelce yapılmış anladığım kadarıyla. Bu eklenti yani "plugin" nereden bulunur ve ücretsiz midir?
YouTube'da bir yeşil ekranlı video indirdim zırh giyinmeli. Bunu Camtasia aracılığı ile bile yapabilirim aslında. Tek eksik zırh içi olur olsun can sağlığı olsun.![]()
ChromaKey videosu paylaşılmış. Yani After Effects'e gerek kalmıyor. Fakat CamTasia gibi bir programa ihtiyacımız kalıyor.After effects ile ilgili herhangi bir plugin ücretsiz olduğuna henüz şahit olmadım![]()
ChromaKey videosu paylaşılmış. Yani After Effects'e gerek kalmıyor. Fakat CamTasia gibi bir programa ihtiyacımız kalıyor.
Konudaki ilk mesajın ikinci videosunun açıklama kısmında ChromaKey paylaşılmış dostum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.