Selam arkadaşlar. Evimdeki 140 cm genişlikteki koridora internet üzerinden barfiks demiri baktım ancak yapayların o genişliğe pek dayanamayacağını düşünüyorum. O yüzden demiri kendim alıp duvar arasına sabitlemek hem fiyat olarak hem de sağlamlık açısından daha mantıklı geliyor. Elimdeki demiri duvara sabitlemek için aşağıdaki ürünleri buldum ancak bunların ağırlığa ne kadar dayanacağından emin değilim. Daha sağlam bir ürün önerisi ya da daha mantıklı bir çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.
Ürünler:
www.trendyol.com
www.kobibest.com
www.n11.com
Ürünler:
Marka 50 Lik Çift Delikli Duvar Flanşı Aluminyum Küpeşte - Korkuluk Aksesuarı - Fiyatı, Yorumları
Marka 50 Lik Çift Delikli Duvar Flanşı Aluminyum Küpeşte - Korkuluk Aksesuarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
50 lik Delikli Yer Flanşı Dıştan Vidalı | Kobibest
50 lik Delikli Yer Flanşı Dıştan Vidalı En Kaliteli Çeşitleri ve Uygun Fiyatlarıyla Kobibest.com'da. Hemen Tıkla, Peşin Fiyatına Taksit İmkanıyla Satın Al, Karlı Çık!
www.kobibest.com
Mobilya Hırdavatı Modelleri ve Fiyatları - n11
Mobilya Hırdavatı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mobilya Hırdavatı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.