Demir elodan çıkmak imkansız

Bende bronzda takılı kaldım takım olmadığı sürece zor oyuna gelen ya oynamasını bilmiyor ya da trol oluyor.

Arkadaşlar anlamıyorum yani demir elodan cıkmayorum 160a yakın Win'im var ve 165-170 gibi bir losem var ancak cıkamıyorum. Lanede her zaman eziyorum buna ragmen olmuyor niye yani? Bir tavsiyeniz var mı? Alta oyunlarımın SS'lerini koyacağım.
Demir elodan tek elle oynarak bile çıkarım. Oyun bilgisi ve ne kadar iyi oynadığın ile alakalı.

Demir elodan tek elle oynarak bile çıkarım. Oyun bilgisi ve ne kadar iyi oynadığın ile alakalı.

Aşağıya bakmanı rica ederim böyle yorumlar yapma kankam.

Demir elonun çöplük olmasi ile alakalı. Hatta size şöyle söyleyeyim. Demir eloda dümdüz feedleyip 0/15 gitseniz ban yemiyorsunuz. SUP Yasuo, SUP Zed yapın asla ban yemiyorsunuz. Bu da denendi onaylandı. O yüzden boşuna duosuz soloq demir elo girmeyin. Herkes demir hesap alıp trolleme peşinde. O yüzden boşuna vaktinizi harcamayın. Platinde de oynadım ve demir gibi herkes feedlemiyor. Herkes farmlayıp TF kovalıyor. Tek girip öyle öyle kastığın oyunu kaybettiren çok nadir. Mesela demirde kuleye vuran yok her maç 40 dakika sürüyor, platinde adamdan çok kuleye vuruyorlar maçlar maksimum 30dk sürüyor. Demirde 30Dk'nın altı maç yok.

Tahm Kench ile tasıyamıyorum sizce toplanede hangi far ile tasıyabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı