Düşük elodan çıkılması imkansız mıdır?

Felty

Hectopat
Daha fazla  
Geçen 2 3 sezon boyunca Gold ve plat bitirmiş biriyim ve main çarın ban yemesi sebebiyle oyuna ara vermiştim. Bir yakınımın bronz hesabı vardı ve beni Boost'lar mısın demişti ve kabul ettim. Ancak gerçekten imkansız gibi bir şey. Duo olmadan soloqueue şeklinde kasmaya çalışıyorum jg mainim ancak her iddiasına varım bronz jg >> Gold plat jg. Bunu deneyimleyen tek kişi ben miyim çok uzun zamandır hiç bu elolarda oynamamıştım. Adamların oyun bilgisi 0 ve biri feedleyip rakibi yenilmez hale getiriyor. Nasıl bundan kurtulunur?

2018'de başladım oyuna Diamond'a kadar çıktım şu an bronz 2'yim az önce sildim oyunu.
İmkansız tamamen zaman kaybı olduğuna karar verdim.
Daha da LoL oynamam sıktı artık oyunu taşıyorum bota troll SUP gelmiş karşımda 32 4 Kai'Sa var ikisi de 17 kere ölmüş Total'de.

Tek başına bu elolardan kurtulmak zor oluyor. "bronz jg >> Gold plat jg." bu ifadeye de katılıyorum Elmas-Master elodayım ve maçlar Gold elodan farksız.

Tek başına bu elolardan kurtulmak zor oluyor. "bronz jg >> Gold plat jg." bu ifadeye de katılıyorum Elmas-Master elodayım ve maçlar Gold elodan farksız.
Dediğiniz doğru. Arkadaşımın elmas hesabında nidalee ile 10 maç atmıştım 7w 3l oldu. Hiç bu kadar kolay olacağını beklemiyordum.

Gold biriysen bronz hesabı boostlayamaman çok da anormal değil.

Skill issue diyebiliriz insanların düşük eloda takılı kalma nedenine. Bir de oyunun çok vakit istediği gerçeği var. Gerekli vakti ayıramayan birinin de düşük elolarda takılması gayet normal.

TR serveri için konuşmak gerekirse bronz ile diamond arasında cok az oyun bilgisi farkı var resmen kimse ne yapması gerektiğini bilmiyor bronzda da diamonda da 5 kişi mide gidiyor misal :D. Ben şu an güncel olarak West 700LP bandında olduğum için rahatça bu deneyimlediğim şeyleri paylaşabilirim sizle onun dışında konuya gelecek olursak düşük elodan çıkmanın hiçbir zor yanı yok çıkamıyorsanız skill issue arkadaşın dediği gibi.

Gold biriysen bronz hesabı boostlayamaman çok da anormal değil.

Skill issue diyebiliriz insanların düşük eloda takılı kalma nedenine. Bir de oyunun çok vakit istediği gerçeği var. Gerekli vakti ayıramayan birinin de düşük elolarda takılması gayet normal.
TR serveri için konuşmak gerekirse bronz ile diamond arasında cok az oyun bilgisi farkı var resmen kimse ne yapması gerektiğini bilmiyor bronzda da diamonda da 5 kişi mide gidiyor misal :D. Ben şu an güncel olarak West 700LP bandında olduğum için rahatça bu deneyimlediğim şeyleri paylaşabilirim sizle onun dışında konuya gelecek olursak düşük elodan çıkmanın hiçbir zor yanı yok çıkamıyorsanız skill issue arkadaşın dediği gibi.
Oyunu 2 yıldır oynuyorum. Az mı yoksa çok mu bu süre bilmiyorum ancak yukarıda yazdığım gibi tr dia eloda çok rahat maç winleniyor çünkü oyuncular ne yaptıklarının farkındalar. Ayrıca şu skill issue mevzusunu biraz daha açabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı