Konumuzla ne alakası var bununŞarkılarını yayınlayabilirim. Bir demonu music@gariongarage.com.tr mail adresine at.
İnsanlara ulaştırmak istemişsin. Bende ulaştırabilirim diyorum. Sanki para istedim birader çok kasılmana gerek yoktu.Konumuzla ne alakası var bunun
İnsanlara ulaştırmak istemişsin. Bende ulaştırabilirim diyorum. Sanki para istedim birader çok kasılmana gerek yoktu.
Geri dönüş almadığımı nerden biliyorsun? Aylık analiz veriyoruz rastgele 100 dinleyici üzerinden. Yardımlaşma platformu burası böyle çıkışmana gerek yoktu. Yardımcı olmak istemiştim keşke önce anlasaydın.Kardeş sen şarkıyı yayınlayabiliyorum diyosun, ben şarkıyı yayınlayın demiyorum feedback istiyorum diyorum. Şarkının herhangi bir platformda yayınlanmadığını nereden biliyorsun? Yaptığın iş de dağıtım büyük ihtimal zaten bir de yayınlayayım diyosun.
Hocam bolsözlük'te alt kültür'e geri bildirim gönderirseniz değerlendirme yapıyorlar.Yaklaşık 1/1.5 senedir trap-hiphop, trap yapıyorum. Şarkılarıma feedback almak istiyorum insanlara erişebileceğim bir site vs. var mı
Çıkışan ben değilim sensin,konumuzla ne alakası var yazdım kasma kasılma diyorsun.Geri dönüş almadığımı nerden biliyorsun? Aylık analiz veriyoruz rastgele 100 dinleyici üzerinden. Yardımlaşma platformu burası böyle çıkışmana gerek yoktu. Yardımcı olmak istemiştim keşke önce anlasaydın.
Günaydın Blight FL Åeyleri bu gibi kanalların whatsapp grupları var onlara katılıp feedback alabilirisin.Yaklaşık 1/1.5 senedir trap-hiphop, trap yapıyorum. Şarkılarıma feedback almak istiyorum insanlara erişebileceğim bir site vs. var mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.