Demo web site nasıl?

Logo değiş logo altında görsel koyma görselleri kaldır daha sade ana sayfa yap forum ve blog kısmını ayır.
Tamamdır not alındı

Yaptım hatta daha sade manzara resimleri ürettim koymak için internet sitesini kapattım geçici bir süreliğine tekrar açacağım.
Daha sade bir site yaptım.
Yakın zamanda açacağım geri
Sağ olun.

Logo değiş logo altında görsel koyma görselleri kaldır daha sade ana sayfa yap forum ve blog kısmını ayır.
Yaptım hatta daha sade manzara resimleri ürettim koymak için internet sitesini kapattım geçici bir süreliğine tekrar açacağım.
Daha sade bir site yaptım.
Yakın zamanda açacağım geri
Sağ olun. Store kısmıda ekledim.
İleride bazı şeyler satarım belki diye aktif değil şuan.

Son düzenleme:

Rica ederim up atın açınca bakayım bir.

Rica ederim up atın açınca bakayım bir.
Yanlışlıkla aktif etmişim ama hiç elimi sürmedim yapay zeka yardımlı yaptım bu sefer ufak hatalar var gibi mobil tarafta özellikle onları düzenleyip blog tarafına stable diffusion nasıl kurulur.
Nasıl Prompt yazılır.
Onları açıklar şekilde yazıcam.
Galeri tarafı tarafına bazı Görselleri yazılım promt larla beraber acıklamalı koyucam.

Çok bilgim olmadığı için web tasarımdan biraz yapay zeka yardımı almak iyi olur diye düşündüm.

Umarım daha profesyonel gözükür.

Alt taraftaki mail numara sosyal medya kısmını düzelt daha derli toplu hale getir daha fazla bilgi kısmını düzelt arama kısmındaki çubuga ufak logoyu yerleştır adını unuttum.

Font tercihi daha iyi olabilirdi, demo için görselleriniz çok karmaşık ve göz acıtıcı olmuş.
Ücretsiz website tasarımı yapan websitelerden yapılmış gibi duruyor.
Şuan ki site nasıl. Yavaş yavaş görselleri aktarmaya başladım.

Şuan ki site nasıl. Yavaş yavaş görselleri aktarmaya başladım.
Hizmetlerimiz kısmındaki font olmamış ve en baştaki görseli biraz aşağı taraflara alsan daha iyi olur. Genel olarak Apple websitesinde dolaşıyormuş gibi hissettiriyor birazcık.

Kod ile mi, yoksa web sitesi oluşturucu ile mi yaptınız?

Hizmetlerimiz kısmındaki font olmamış ve en baştaki görseli biraz aşağı taraflara alsan daha iyi olur. Genel olarak Apple websitesinde dolaşıyormuş gibi hissettiriyor birazcık.
Apple'ın sitesinde dolaşıyorumuş gibi histtiriyorsa olmuştur en baştaki görseli küçülmeye düşünüyorum.
Birde Google admob felan açıkmış sitede buda ayrı bir güzel oldu.

Apple'ın sitesinde dolaşıyorumuş gibi histtiriyorsa olmuştur en baştaki görseli küçülmeye düşünüyorum.
Birde Google admob felan açıkmış sitede buda ayrı bir güzel oldu.
Hocam forum gibi bir sayfa için Apple'ın sayfası biraz farklı kalır gibi ama siz bilirsiniz. .

Hocam forum gibi bir sayfa için Apple'ın sayfası biraz farklı kalır gibi ama siz bilirsiniz. .
Bende Katılıyorum sadelik ve anlaşılırlık açısından demiştir diye yorumladım.
Daha Adsense devreye girmedi sitede boş olan büyük alanlara hep reklem gelicek bir yerden parada kazanmamda lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…