Demon Slayer 6. sezon gelecek mi?

Yanlışın var. Son çıkan sezon 4. sezonuydu. 5. sezon sanırım son sezon olabilir çünkü bildiğim kadarıyla son bir arc kalıyor
Yanlışın var. Son çıkan sezon 4. sezonuydu. 5. sezon sanırım son sezon olabilir çünkü bildiğim kadarıyla son bir arc kalıyor geriye.
Hocam 5.Sezon Çıktı Ama Infınıty Castle Arc Daha Çıkmadı. Yani 6.Sezon Çıkar büyük ihtimalle yaklaşık 5-6 aya.
Hocam 5.Sezon Çıktı Ama Infınıty Castle Arc Daha Çıkmadı. Yani 6.Sezon Çıkar büyük ihtimalle yaklaşık 5-6 aya.

Üçleme yapacaklarmış saçma olacak gibi ama bilemedim, işte 3 film çıkacak dediler.

Büyük ihtimalle Akaza Douma ayni filmde yer alir. Kokushibou 2. Muzan vs Tanjiro son filmde böyle olursa belki mantıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
6. Sezondan kesitler görmeye başladım youtube da. Tanjiro akaza savaşı, 12 iblis ayının 1 numarası, ay nefesi kullanıyor galiba tokito yu öldürüyor.
Başladı mı 6. Sezon ? Hiçbiyerde bulamadım.

6. Sezondan kesitler görmeye başladım youtube da. Tanjiro akaza savaşı, 12 iblis ayının 1 numarası, ay nefesi kullanıyor galiba tokito yu öldürüyor.
Başladı mı 6. Sezon ? Hiçbiyerde bulamadım.
Sezon çıkmayacak hocam sadece 2-3 film çıkıcak. 2025'te başlayacak Demon Slayer hikayesi Infinity Castle Arc olaylarını konu alan bir film üçlemesiyle sona erecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı