- Makaleler
- 6
Normalde de etiketliyorsun zatenTamamdır. TR 1 olduğumda seni özel etiketleyeceğim.
Normalde de etiketliyorsun zatenTamamdır. TR 1 olduğumda seni özel etiketleyeceğim.
Özel etiketleyeceğim.Normalde de etiketliyorsun zatenAma devam
![]()
Hissetmeyin hocam. Lgs'nin herhangi birşeye katkısı yok. Devlet anadolu liselerinde ne varsa orası da öyle. Tek farkı daha inekler var ve hocalar çok daha üstün başarı bekliyorlar. Sürekli darlıyorlar. Puanla liseye gittim hocalarımız gayet iyiydi. Arkadaşların çok kaliteli olmayabilir ancak o kadar.Ya kendimi mal hissettim bu pazar nasıl yapıcam ben ya.
Hissetmeyin hocam. LGS'nin herhangi bir şeye katkısı yok. Devlet anadol liselerinde ne varsa orası da öyle. Tek farkı daha inekler var ve hocalar çok daha üstün başarı bekliyorlar. Sürekli darlıyorlar. Puanla liseye gittim hocalarımız gayet iyiydi. Arkadaşların çok kaliteli olmayabilir ancak o kadar.
İdare edecekler hocam artık. Onlara da açıkladığım gibi açıklayabilirsiniz. Deneyin şansınızı derim.Ben de pek tınlamıyorum ama ailem düşük puan alırsam hüsrana uğrar.
Dalga geçmek olmasın da son virajın neresi zor acaba ?Bizim okul gitmiş demiş ki "LGS'ye şu kadarcık kalmış iken öğrencilerin moralini nasıl bozarız."
Cevap basit: Kazık bir deneme ile.
Ama Ekmeğiniz bunu yemedi. Fulledi:
Eki Görüntüle 1802114
Şunu söyleyeyim, aşırı zordu. Bir ara "bitti. yapamayacağım" dedim. Ama sonra bir soru iki soru falan geldi öyle.
Ego tatmini. Ben zamanımı masa başında boşa harcadım bunu hak ettim şimdi bakın puanıma mantığı.Dalga geçmek olmasın da son virajın neresi zor acaba ?
Zor dediğin nitelik olur mozaik olur. Son viraj ve işleyen zeka görüp görebileceğin en kolay yayınlardır. Tebrikler lakin neden insanlara bu şekilde duyuruyorsunuz anlayamadım.
Ego tatmini. Ben zamanımı masa başında boşa harcadım bunu hak ettim şimdi bakın puanıma mantığı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.