Tebrik ederim bu şekilde paylaşımlara devam et ve mümkünse her yere yapıştır. Rakiplerinin psikolojisini bozup avantaj sağla.
Tüh ya şu anda ne korktum full yapmış tüh tüh bak sen şu işe
Tebrik ederim bu şekilde paylaşımlara devam et ve mümkünse her yere yapıştır. Rakiplerinin psikolojisini bozup avantaj sağla.
Beni hiç anlamamışsınız ki keşke rakipleri de gelse 500 puanlık konu açsa ve ben de yaptım nolmuş diye bilse ve o nun psikolojisini bozmaya çalıssa.İnan bana rakiplerine de aynı şeyi yazardım.Yazacağım şey de sınav günü büyük düello var olurdu.Not:4.Üniversitemi bitirmek için çalışıyorum kimse ben 4 üniversite bitirdim diye üniversiteden ayrılmadı,yolda geçerken psikolojisi bozulmadı,6 üniversite okuyan arkadaşım oldu.Kimseye okuduğu için hava atıyorsun demedim ama para ve hile ile ders geçtiği için dediğim oldu.Sınıfta sadece inek olduğu için ortalamayı yükselttiği için dayak yiyen bile gördüm.Ne anlatırsanız anlatın ister hava ister başka bir şey amacı için sınava çalışan bir kişi şuan zaten belirli bir şeyleri halletmiştir.Kimsenin 500 puanına bakmaz.Bu arada sen de aynı karakterde biriymişsin kime anlatıyorsam.
Herkes okuyacak diye bir şey paylaşmadım.Okumayanları da aşağılamadım.Okumayarak da başarılı olabilirsiniz.Başarı ile okumanın bir anlamı yokki.okuyarak bir şey olunmadığını hala fark edemediniz galiba.
Sevindirici, tüm foruma ekmek arası ram ısmarlarsın artıkBizim okul gitmiş demiş ki "LGS'ye şu kadarcık kalmış iken öğrencilerin moralini nasıl bozarız."
Cevap basit: Kazık bir deneme ile.
Ama Ekmeğiniz bunu yemedi. Fulledi:
Eki Görüntüle 1802114
Şunu söyleyeyim, aşırı zordu. Bir ara "bitti. yapamayacağım" dedim. Ama sonra bir soru iki soru falan geldi öyle.
@Arthur Morgan47 @Aurora1 @Avenged @GoktugT @aydos @427036 @429065 @Mirza Kaplan @Lory7 @566156 @cumali_032 @Deniz24386 @Pembiş Gitar @EfoWars @EkmekArasiHDD @550519 @hellomister @222744 @575412 @Paper.C @ProximusTwo @AYDNd .
Bizim okul gitmiş demiş ki "LGS'ye şu kadarcık kalmış iken öğrencilerin moralini nasıl bozarız."
Cevap basit: Kazık bir deneme ile.
Ama Ekmeğiniz bunu yemedi. Fulledi:
Eki Görüntüle 1802114
Şunu söyleyeyim, aşırı zordu. Bir ara "bitti. Yapamayacağım" dedim. Ama sonra bir soru iki soru falan geldi öyle.
@Arthur Morgan47 @Aurora1 @Avenged @GoktugT @aydos @427036 @429065 @Mirza Kaplan @Lory7 @566156 @cumali_032 @Deniz24386 @Pembiş Gitar @EfoWars @EkmekArasiHDD @550519 @hellomister @222744 @575412 @Paper.C @ProximusTwo @AYDNd.
Tebrik ederim.sınavda 480 yaptım
Hocam sınavına 4 gün kala konu açıp 4-5 sa technopata girip 90 puan çektim diyerek mi başarılı olunuyor hocam açık konusayim sasiririm başarılı olursa lgsden sonra ghost ihtimali çok yüksek ortalama öğrenciler bile baya sağlam kasiyodur şu anda.Beni hiç anlamamışsınız ki keşke rakipleri de gelse 500 puanlık konu açsa ve ben de yaptım nolmuş diye bilse ve o nun psikolojisini bozmaya çalıssa.İnan bana rakiplerine de aynı şeyi yazardım.Yazacağım şey de sınav günü büyük düello var olurdu.Not:4.Üniversitemi bitirmek için çalışıyorum kimse ben 4 üniversite bitirdim diye üniversiteden ayrılmadı,yolda geçerken psikolojisi bozulmadı,6 üniversite okuyan arkadaşım oldu.Kimseye okuduğu için hava atıyorsun demedim ama para ve hile ile ders geçtiği için dediğim oldu.Sınıfta sadece inek olduğu için ortalamayı yükselttiği için dayak yiyen bile gördüm.Ne anlatırsanız anlatın ister hava ister başka bir şey amacı için sınava çalışan bir kişi şuan zaten belirli bir şeyleri halletmiştir.Kimsenin 500 puanına bakmaz.
Herkes okuyacak diye bir şey paylaşmadım.Okumayanları da aşağılamadım.Okumayarak da başarılı olabilirsiniz.Başarı ile okumanın bir anlamı yokki.
Bu konuyu açman iyi oldu. Rekabete dayalı eğitim sisteminin gençlerin içine nasıl bir ego tatmini aşıladığını kanıtlar nitelikte olmuş. Başarıların için seni kutluyorum güzel kardeşim. Umarım istediğin hedefe ulaşırsın ve istediğin hayatı yaşarsın.Sen bu kadar kazık deneme fulle. Git bir de egolu ol da burada konu açma.
Yarış atı gibiyizBu konuyu açman iyi oldu. Rekabete dayalı eğitim sisteminin gençlerin içine nasıl bir ego tatmini aşıladığını kanıtlar nitelikte olmuş. Başarıların için seni kutluyorum güzel kardeşim. Umarım istediğin hedefe ulaşırsın ve istediğin hayatı yaşarsın.
Ama umarım bu "egon" seni kendi menfaatlerin için toplum içerisinde ayrıcalık görmeyi bekleyen, başkalarının haklarını gasp etmeyi akademik statünün sana verdiği bir hak olarak gören birine çevirmez. Ülkede bunlardan yeterince var zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.