Deneme Fulledim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Politikacıda olur. Nede olsa yalaka ve yalan söylemeyi iyi biliyor.

O zaman neden arkadaşın diye sorarlar adama. Arkadaşına dikkat edeceksin. Egoist ucubelerle arkadaşlık yaparsan sonun pek farklı olmaz.
Sıkıntı ne kardeşim? Kız arkadaşım olur kendisi. Eleştirir de över de. O onun ile benim aramda.
 
Random atmak yasak olmasa 2 sayfa atardım. Kahkaha atıyorum yazarken yemin ediyorum. Bu kadar ucube olduğunuzu bilmiyordum. Gözümden yaş geldi cidden. Kız arkadaşı yapmış bide 13 yaşında:D. Komik şeyler sizi.
SONDJSOWJDJDKSKXNDJKDKDJDBJDİİSKSBBJDKDKSKNDDJİDKSKSJJDKSKXBDNSOİDBXKDODNKDİSBDKDOJDNDJXİSKSNNS
 
Ne anlatıyorsun kardeşim? Ergenliğe yeni girmişsin öbürünün daha bıyığı terlememis. Ne sevgilisi bu yaşta? Ne mecburiyetinden bahsediyorsun cinsel ihtiyaçlarınız mı var sanki? 1 seneye ayrılacaksınız zaten. Biriniz 10 IQ diğeriniz 5 IQ birbirinizi tamamlıyorsunuz. Allah'ta sizi güldürsün 5 dakika güldüm.
 
Bizim okul gitmiş demiş ki "LGS'ye şu kadarcık kalmış iken öğrencilerin moralini nasıl bozarız."
Cevap basit: Kazık bir deneme ile.
Ama ekmeğiniz bunu yemedi. Fulledi:
Eki Görüntüle 1802114
Şunu söyleyeyim, aşırı zordu. Bir ara "bitti. Yapamayacağım" dedim. Ama sonra bir soru iki soru falan geldi öyle.
@Arthur Morgan47 @Aurora1 @Avenged @GoktugT @aydos @Bondrewd @Violet S @Mr. DarkTech @Bnalsveee eisaemyck @566156 @cumali_032 @Deniz24386 @Deva Bulmam @EfoWars @EkmekArasiHDD @GalaxySal450 @hellomister @Buğra S @575412 @Paper.C @CEO of SM Technology @AYDNd.

Helal olsun hocam ben 480'lerde kaldım 490'ı hiç göremedim buna da şükür inşallah isteyen herkes emek veriyorsa istediği yere gelir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı