emincns.44 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 91 18 Ekim 2023 #21 Dostum ben 9. sınıfım önümüzdeki hafta pazartesi sınavlarım başlıyor
V vmrt Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 820 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #22 emincns.44 dedi: Dostum ben 9. sınıfım önümüzdeki hafta pazartesi sınavlarım başlıyor Genişletmek için tıkla... Bizim de cuma deneme sınavı pazartesi konuşma sınavları ondan sonraki hafta yazılı.
emincns.44 dedi: Dostum ben 9. sınıfım önümüzdeki hafta pazartesi sınavlarım başlıyor Genişletmek için tıkla... Bizim de cuma deneme sınavı pazartesi konuşma sınavları ondan sonraki hafta yazılı.
emincns.44 Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 91 18 Ekim 2023 #23 vmrt dedi: Bizim de cuma deneme sınavı pazartesi konuşma sınavları ondan sonraki hafta yazılı. Genişletmek için tıkla... Allah yardımcın olsun kardeşim ben meslek lisesi olduğum için bölüm sınavlarımda var.
vmrt dedi: Bizim de cuma deneme sınavı pazartesi konuşma sınavları ondan sonraki hafta yazılı. Genişletmek için tıkla... Allah yardımcın olsun kardeşim ben meslek lisesi olduğum için bölüm sınavlarımda var.