Bu daha iyi bir seçenek.![]()
Hocam hayat bir sınav değil mi o sınavdan geçmek elimizde ki en büyük koz (!)
Bu daha iyi bir seçenek.![]()
O zaman elinizde güçlü bir koz var heyecanlanmamak.(!)
Hocam aylardır uğraşıyorum ki sınavı kazanayım ve ödülü alayım. Ne olacak bilmiyorum. Aptal olduğumu düşünmeye başladım.O zaman çok normal hocam heyecan olduğu zaman beyin tüm bildiklerini unutur hocam normal bir sınav gibi girin ne olacak girip çıkarım deyin heyecan yapmayın.
10. sınıfım. Gerçekten ciddiye alıyorum fakat yapamıyorum. Testleri fullüyorum ve TYT kitaplarından çalışıyorum. Ama gel gör ki sınavda çakılıyorum.Aslında heyecanlanmak o işi ciddiye aldığınızı gösterir. Kaçıncı sınıfsınız?
Evde de çözdüm ama böyle sorun yaşamıyordum. Noluyorsa sınavda oluyor. Bugün o hatayı yaptım, sınavım bitmişti ve kafamı bir çevirdim yanda ki kız bitirmiş yatıyor. Boşlarımı kontrol ederken daha da stres oldum bu yüzden.Daha fazla çözmeye çalışın.
Evde denemeleri hep çözün ve aynı ortamdaymışsınız gibi hissedin.
Testi çözerken çevrenize bakmayın çünkü etrafına bakıyorsunuz ve tanımadığınız adam takır takır çözüyor bu da stress yaptırır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.