Denemeden mouse alınır mı?

Al_46

Hectopat
Şu an G102 kullanıyorum ve G PRO X superlight almaya karar verdim. Çünkü Valorant'ta bayağı kullanılan bir model. Boyutları aynı sayılır ama gram farkı beni düşündürüyor. Aralarında 20 gram fark var sizce denemden almam sorun oluşturur mu? Vatan da denetemiceklerini söylediler ve başka satan da yok.
Bir de bu ikisi arasında 1300 TL'lik dev bir fark var mıdır?

1300₺'den ucuza bulunabiliyor oncelikle. Ayrica hafif olmasi daha iyi.

Su linkten karsilastirabilirsin sekillerini

Öncelikle G PRO X superlight ile ilgili bir uyarıda bulunayım farenin dizaynı her tutuşa uygun olması için çok düz bir şekle sahip ama aynı zamanda hangi tutuşu yaparsanız yapın elinize tam olarak oturmadığını hissedeceksiniz çünkü her oyuncunun almasını sağlamak için fareyi her ele uyacak şekilde dizayn etmişler o yüzden o fare bana göre ele oturan bir fare değil.

Sence ne alınmalı. Yani şu anki farem de çok oturmuyor ama idare ediyorumm bilmiyorum prosettings de çoğu oyuncu bu fareyi kullanıyor.

Sence ne alınmalı. Yani şu anki farem de çok oturmuyor ama idare ediyorumm bilmiyorum prosettings de çoğu oyuncu bu fareyi kullanıyor.

Sponsorluk anlaşmaları oldukları için e sporcular ve yayıncılar tarafından çok kullanılıyor o seni aldatmasın eğer elinin eni ve boyunun kaç cm olduğunu belirtip tutuş şeklini söylersen ona göre öneride bulunabilirim.

Çok kullanılıyor diye kafaya takmayın hocam, sponsorluklar falan, sürü psikolojisi ve yeni olması da etkiliyor tabii ki.

18.5 - 9.5 pençe tipi tutuyorum
Çok kullanılıyor diye kafaya takmayın hocam, sponsorluklar falan, sürü psikolojisi ve yeni olması da etkiliyor tabii ki.
Haklısınız.

18.5 - 9.5 pençe tipi tutuyorum

Haklısınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…