Denemeler LGS'den daha mı zor?

sakinlikk

Centipat
Daha fazla  
Selamlar merak ettigim bir konu hakkında soru sormak istiyorum, sizce LGS mi daha zor yoksa girdiğimiz denemeler mi? Ayrıca denemelerden 400 alan biri sizce sınavda ortalama kaç puan yapar?

Çözdüğüm denemelerden kolaydı ama asıl önemlisi stresi yönetmek, yönetirsen çözersin.

Bazı yayınlar evet LGS'den bile daha fazla zorluyor. Lakin girdiğiniz yayınları ve aldığınız puanları söylerseniz daha iyi bi puan tahmini yapabilirim. Şimdilik size olan tahminim 440-450 (eğer temelin sağlamsa)

Denemelerde 250 260 arasinda gezinip LGS'de 390 ceken biri olarak soyluyorum ki hayatimin en kolay sinaviydi bu senede kolay olur buyuk ihtimalle denemelerde gordugunuz LGS normalde cok daha kolay.

Seneden seneye değişiyor LGS zorluğu. Net bir şey söylemek zor. Ne kadar zor olacağı bilinmediği için normal olarak bazı yayınlar olabildiğince zor yapıyor. Hangi yayını yaptığına bağlı.

Hazır konu açılmış ben de bir soru sormak istiyorum. Bilgisayar sipariş ettim gelene kadar da devam edecem bu haylazlığa cevap anahtarından geçiriyorum kitapları falan ama pruva gibi denemelerde 489 puan aldım min. 430 gördüm (yıldızlar ligi diye bir şeydi) bilgisayarım gelsin başlayacam inşaallah. Bu gidişata bakarsak tahmini kaç alırım lgsden?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı