LGS, denemelerden daha mı zordur?

Hangi kaynak deneme olduğuna ve seneye göre değişiyor.
Hız yayınları ve 5 yıldız yayınları bide dershane denemeleri

O kadar çok kaynakla girdim ki.. 450 aldım ama genel olarak denemeler daha zor geldi bana LGS'ye göre.
Matematik 9 ve 10 netlerde dolaşıyo fen 10 doğru falan oluyo ama konh eksiğimi kapattım yeni denemede inş iyi yapacam feni. Ve türkçe 10 doğru inkılap 7d 3y din 8d 2y ing 7d 3y. Buna rağmen 330 alıyom sayısalı düzeltsem alırmıyım iyi sence?

Hız yayınları ve 5 yıldız yayınları bir de dershane denemeleri

Matematik 9 ve 10 netlerde dolaşıyor fen 10 doğru falan oluyor ama konh eksiğimi kapattım yeni denemede inşallah iyi yapacağım feni. Ve Türkçe 10 doğru inkılap 7D 3y din 8D 2y ing 7D 3y. Buna rağmen 330 alıyorum sayısalı düzeltsem alır mıyım iyi sence?

Matematikten en az 6-7 soru yapman gerek.

Kaç gün kaldı bilmiyorum ama bu saatten sonra pek bir şey yapamazsın sayısal için. Lise matematiği gibi değildi ortaokul matematiği, yeni nesil saçmalığı dolu. Ama birkaç net artırılabilir. Fene gelince basit makineler harici tamamen ezberdi yanlış hatırlamıyorsam. Benim en kötü dersim oydu ama bence yapılabilir. 5 yanlış fen vardı LGS'mde.

Dostum zaten 9-10 netler yapıyorum.

Daha şimdi fark ettim körlüğüme denk gelmiş. Boş sayın nasıl öbür dersler de? Emin olmadığın soruları boş bırak normal sınavlarda boş bırakma ama LGS'de boş bırak.

Geçen sene matematik çok kolaydı bu sene matematikten vurabilirler.

Olabilir. Bakmıştım bayağı bir basit gelmişti. Bence de matematikten vuracaklar ve detaya inebilirler. 2020 LGS'si çözmesini öneririm arkadaşın. Ona yakın sorabilirler ama daha detaylıda sorabilirler.

Olabilir. Bakmıştım bayağı bir basit gelmişti. Bence de matematikten vuracaklar ve detaya inebilirler. 2020 LGS'si çözmesini öneririm arkadaşın. Ona yakın sorabilirler ama daha detaylı da sorabilirler.
En kolay olan mıydı 2020? Hepsini çözmüştüm de hatırlamıyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı