Hangi konuda stresin var?Yarın dershanede deneme olacağım. Geçen hafta da oldum ama hala stresliyim. Bunu nasıl giderebilirim?
Hangi konuda stresin var?
Denemelerde sadece kendini deniyorsun, analiz yaptıktan sonra düzeltilmesi gereken yanlışlarını görüyorsun. Bu denemeler gerçek sınav değil. Çabalarının karşılığını deneyerek görmekten korkma. Bunu kendini geliştirmenin önemli bir yolu olarak gör. Düşük bir başarı sonucu karşısında ise yılma ve devam et.Hocam "ya yapamazsam" korkusu var içimde.
Denemelerde sadece kendini deniyorsun, analiz yaptıktan sonra düzeltilmesi gereken yanlışlarını görüyorsun. Bu denemeler gerçek sınav değil. Denemekten korkma. Bunu kendini geliştirmenin önemli bir yolu olarak gör.
Ailenden destek alabilirsin onlar bu konularda kendini sakinleştirmek için yardım edebilirler. Stres aslında insanı bazı zamanlarda başarıya götürür fakat aşırı stres baş ağrıtır.Sağ olasın hocam geçen hafta yine benim açımdan iyi geçti deneme sınıf belirlemek içindi sınıfımı korudum kurumda 6. oldum bu sefer sınıf belirleme de değil sadece normal deneme hala stresliyim beynimin oyunları olduğunu düşünmeye başlıyorum sence bunu aileme bildirmeli miyim?
Ailenden destek alabilirsin onlar bu konularda kendini sakinleştirmek için yardım edebilirler. Stres aslında insanı bazı zamanlarda başarıya götürür fakat aşırı stres baş ağrıtır.
Daha zamanın çok, yapamazsan bile dünyanın sonu değil. Bu LGS için de YKS için de geçerli, hayat zaten bir sınav.Hocam "ya yapamazsam" korkusu var içimde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.