Denemelerde stres yapıyorum

BneGeass

Hectopat
Daha fazla  
Yarın dershanede deneme olacağım. Geçen hafta da oldum ama hala stresliyim. Bunu nasıl giderebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam "ya yapamazsam" korkusu var içimde.
Denemelerde sadece kendini deniyorsun, analiz yaptıktan sonra düzeltilmesi gereken yanlışlarını görüyorsun. Bu denemeler gerçek sınav değil. Çabalarının karşılığını deneyerek görmekten korkma. Bunu kendini geliştirmenin önemli bir yolu olarak gör. Düşük bir başarı sonucu karşısında ise yılma ve devam et.

Denemelerde sadece kendini deniyorsun, analiz yaptıktan sonra düzeltilmesi gereken yanlışlarını görüyorsun. Bu denemeler gerçek sınav değil. Denemekten korkma. Bunu kendini geliştirmenin önemli bir yolu olarak gör.

Sağ olasın hocam geçen hafta yine benim açımdan iyi geçti deneme sınıf belirlemek içindi sınıfımı korudum kurumda 6. oldum bu sefer sınıf belirleme de değil sadece normal deneme hala stresliyim beynimin oyunları olduğunu düşünmeye başlıyorum sence bunu aileme bildirmeli miyim?

Sağ olasın hocam geçen hafta yine benim açımdan iyi geçti deneme sınıf belirlemek içindi sınıfımı korudum kurumda 6. oldum bu sefer sınıf belirleme de değil sadece normal deneme hala stresliyim beynimin oyunları olduğunu düşünmeye başlıyorum sence bunu aileme bildirmeli miyim?
Ailenden destek alabilirsin onlar bu konularda kendini sakinleştirmek için yardım edebilirler. Stres aslında insanı bazı zamanlarda başarıya götürür fakat aşırı stres baş ağrıtır.

Ailenden destek alabilirsin onlar bu konularda kendini sakinleştirmek için yardım edebilirler. Stres aslında insanı bazı zamanlarda başarıya götürür fakat aşırı stres baş ağrıtır.

Haklısın hocam teşekkürler yanıtın için çok sağ ol hayırlı geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı