Denemelerdeki performans düşmesinden nasıl kurtulunabilir?

RK800

Decapat
Merhaba!
Matematik ve geometri konularına çalışmaktan bitesim geldi bazen yarıda bırakıyorum anlamadığım veya zorluk çektiğim için.
Dil öğrencisi olduğumdan YDT denemeleri de yapıyorum arada ve eski netlerimin gerisindeyim sayısala verdiğim ağırlık yüzünden.
Siz böyle durumları nasıl kontrol altına alıyorsunuz?

Yapamayacağın konulara çok uğraşıyorsan uğraşma onun yerine yapabileceklerinde mükemmelleş. Sınavda denemelerimden daha iyi yapmıştım😁

Dil öğrenen adam matematik öğrenirken zorlanmaz bence, beyin yeni şeyler öğrenmeye alışık aslında🤔
Sen yine de çalış ama her konuya değil.

Sayısal sözelde hangisinde iyiysen ona çalış fazla saçma beynin her türlü bilgiyi alabilir ,işleyebilir ,saklayabilir. mevzu senin bilgiyi alış şeklinin sağlıklı olmasında. zamanlı ve belli kriterleri gerçekleştirip çalışan ve konuyu anlamayacağını düşünüyorum . Matematikte anlamadığınız yerleri bırakmanız çok saçma olur çünkü konuların biribiriyle bağdaşıklığı çoktur. anlamadığınız konuların üstüne daha çok varmanız daha iyi olacaktır :) matematiği iyi olan bireyin türkçenin ardışıklığı konusunda zorlanmayacağını düşünüyorum .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı