Denemelere konu bitirilmeden girilmeli mi?

ümidi12

Decapat
Yer
Adana
Daha fazla  
Ben şimdi 11.sınıf bir YKS öğrencisiyim. Adana deprem bölgesi olduğundan mütevellit burada devamsızlık şartı yok. Ben de bundan dolayı şu an TYT bakıyorum. Sizce denemelere TYT konularının hepsini bitirmeden girilmeli mi?

konuları çok detaylı bilmene gerek yok ama genel olarak her konuda bir fikir sahibi oldukltan sonra denemelere girmene önerirrim. denemeler sana hangi konularda eksiğin oldugunu gösterecek onların üstüne gidersin. (23k yaptım sayısal)

O zaman çoğu soru boş kalacak.Onları da o konuya geçtikten sonra mı çöz dersiniz?
Evet öyle de olabilir bilmeden de cozdurseniz iyi olur. Denemede çözemediğiniz soruları hep cozdurun zamanla hepsini su gibi yapacaksınız, bilmediğin konuları bile izle yani kafanda bir şeyler oluşsun. Çok faydasını gördüm. Düşük netle baslayacaksin doğal olarak ama asla bırakma bu işin yarısı deneme çözmek, futbolda idman ile kondisyon gibi düşün. Bir işe yaramaz gibi görünür ama aslında her şeydir denemeler.

Evet öyle de olabilir bilmeden de cozdurseniz iyi olur. Denemede çözemediğiniz soruları hep cozdurun zamanla hepsini su gibi yapacaksınız, bilmediğin konuları bile izle yani kafanda bir şeyler oluşsun. Çok faydasını gördüm. Düşük netle baslayacaksin doğal olarak ama asla bırakma bu işin yarısı deneme çözmek, futbolda idman ile kondisyon gibi düşün. Bir işe yaramaz gibi görünür ama aslında her şeydir denemeler.
Aslında şuandan çözmek daha mantıklı doğru diyorsunuz.Hem şu ana kadar geldiğim konuları da tekrar etmiş olurum.

O zaman çoğu soru boş kalacak.Onları da o konuya geçtikten sonra mı çöz dersiniz?
20 soru boş kalacak diye 100 soruyu çözmemek olmaz . çok az fikir sahibi olsan bile çöz. ben 30 netteyken de çözüyordum 5 ayda 85 nete çıktım o zamana kadar haftada 1 tane çözdüm , 50 netten sonra branş denemelerine başlamıştïm. konular bitmeden çözdüm hep

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı