Bildiğiniz üzere Denetim Masası'nda bir şeye tıkladığınız zaman bazıları Denetim Masası üzerinden bazısı ise ayarlar uygulamasını açıyor. Yavaş yavaş Denetim Masası kaldırılıyor gibi. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Bildiğiniz üzere Denetim Masası'nda bir şeye tıkladığınız zaman bazıları Denetim Masası üzerinden bazısı ise ayarlar uygulamasını açıyor. Yavaş yavaş Denetim Masası kaldırılıyor gibi. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Aynı fikirdeyim yavaş yavaş özelliklerini azaltmaya başladılar.Bildiğiniz üzere Denetim Masası'nda bir şeye tıkladığınız zaman bazıları Denetim Masası üzerinden bazısı ise ayarlar uygulamasını açıyor. Yavaş yavaş Denetim Masası kaldırılıyor gibi. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.