Şöyle hocam, olmazsa kesicek çok kablo varResim atabilir misin yardımcı olayım.
Hocam oldu, çok teşekkür ederim, kralsınız, kral adamsınız.Tabii ama atmadan da bağlamayı deneyebilirsin kablodaki kırmızı ve siyah kablo güç kabloları kırmızı +5v siyah ise gnd bu renkteki kabloları motora bağlarsan dönecektir.
Hocam Priz'e taksam olur mu?, moderatörleri bekliyorum hocam çözüldü işaretlemesini.Ne demek yine bir isteğin derdin olursa elektrik ile alakalı mesaj atabilirsin. Kabloları arada kontrol et çok ısınırlarsa daha kalın bir kabloya geçersin ama ısınacağını pek zannetmiyorum. Mümkünse USB 3.0 portuna tak onlar 1A kadar çıkış verebiliyor. Mavi olan portlar. Çözüldü olarak işaretleyebilirsin.
Hocam Priz'e taksam olur mu? Moderatörleri bekliyorum hocam çözüldü işaretlemesini.
Peki hocamAman deyim sakın yapma öyle bir şey motor elinde patlar.
Tamamdır hocam, hocam bilgisayar da ne kadar hızlı döner ki, laptop bu arada.Aman deyim sakın yapma öyle bir şey motor elinde patlar.
Sebebi de şu elektrik akımı 2 ye ayrılır Doğru akım ve Alternatif akım prizlerde AC var ve elindeki motor DC Prizde 220Volt var USB de 5Volt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.